Foto: Publicitātes foto

Ar Olgas Rajeckas, Ievas Akurateres, Igo, Rēzijas Kalniņas, Katrīnas Dimantas, Dināras Rudānes un citu mākslinieku priekšnesumiem, viesu un mākslinieku runām 4. augusta pēcpusdienā tirdzniecības centrā "Domina Shopping" tika atklāts pop-up veikals "Multimāksla".

Par priekšnesumiem rūpējās un par savām piedāvātajām lietām stāstīja Olga Rajecka, Katrīna Dimanta, Dināra Rudāne, Ieva Akuratere un Igo; tāpat turpmāk, tiklīdz to atļaus epidemioloģiskā situācija, šeit paredzētas tikšanās ar māksliniekiem, semināri, nelieli koncertiņi, māmiņu un bērnu rīti un citas aktivitātes.


300 kvadrātmetrus plašajā veikalā, kas atrodas lielveikala 1.stāvā, varēs iegādāties Sergeja Jēgera izcili garšīgos marinējumus; dziedātāja Igo īpaši izstrādātos porcelāna traukus, grafikas un citus dizaina priekšmetus; multimākslinieces Elitas Patmalnieces vasarīgās kleitas, pludmales lakatus, kreklus un sejas maskas; mūziķa Aigara Krēslas vīnus; aktrises Agneses Zeltiņas gredzenus, auskarus un rokassprādzes.

Nopirkt varēs arī Baibas Sipenieces-Gavares veidotos izšuvumus un glezniņas; dzejnieka Guntara Rača dzejoļu grāmatas un kompaktdiskus; šovmeņa Roberto Meloni pavārgrāmatas; dziedātājas Katrīnas Dimantas darinātās pastalas un viņas ģimenes ukuleles; dziedātājas Dināras Rudānes traukus un gleznas, dziedātājas Patrishas mandalas, somas un gleznas; Ufo lakatiņus; dziedošās Igauņu ģimenes radītos mūzikas instrumentus; Horena kreklus, Kašera radītās kleitas, aktrises Olgas Dreģes grāmatu "Ak, sirds, man pašai tevi jāsastop"; aktrises Ditas Lūriņas personīgo atziņu grāmatu "Ar vieglu skrāpējumu ādā"; aktiera Gata Gāgas pašaudzēto ābolu sulu.

Arī dziedātājas Olgas Rajeckas izlietās sveces un glezniņas; dziedātājas Aijas Andrejevas hūdijus, somas un krekliņus; grupas "Menuets" flautistes Baibas Jageres adījumus, aktiera Andra Buļa dzejoļu grāmatas; dziedātājas Ievas Sutugovas rotas; aktrises Veronikas Plotņikovas pašas radītas bērnu grāmatiņas; dziedātājas Ievas Akurateres izgatavotās lupatu un zeķu lellītes, grupas "Bermudu divstūris" keponus, kā arī citu mākslinieku darbus. Mākslinieki arī pamazām gatavo jaunas kolekcijas, kas jau pavisam drīz nonāks tirdzniecībā.
Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!