Foto: Arkady Gluhih

Nupat aizvadīta Rīgas modes nedēļa, kas norisinājās no 26. līdz 30. martam un vienkopus pulcēja labākos pašmāju un arī kaimiņzemju dizainerus. Arī modes svētku apmeklētāji ierasti priecēja ar stila paraugstundu, un teju visi bija piedomājuši pie tā, lai uz citu fona izceltos.

Modes nedēļu kuplā skaitā apmeklēja ne tikai stila izdevumu redaktori, blogeri, jaunāko tendenču entuziasti un sociālo tīklu zvaigznes, bet arī sabiedrībā zināmi ļaudis – TV personības, mūziķi, aktrises, dīdžeji un citu radošo sfēru pārstāvji.

"Riga Fashion Week" tradicionāli ir vieta, kur smelties iedvesmu jaunākajām stila tendencēm, kas novērtējamas ne tikai dizaineru skatēs, bet arī slavenību garderobēs. Tāpat arī modes nedēļā iespējams novērtēt slavenību labo gaumes izjūtu vai, gluži pretēji, – tās neesamību.

Arī šopavasar daži viesi bija ļāvušies visnotaļ drosmīgiem eksperimentiem, bet citi – pieturējušies pie klasiskām un jau pārbaudītām vērtībām. Katra paša ziņā gan paliek spriest par to, cik veiksmīgi vai neveiksmīgi bijuši šie mēģinājumi pārsteigt un izcelties.

"Delfi Izklaide" piedāvā foto atskatu ar spilgtākajiem, populārākajiem un elegantākajiem viesiem, ļaujot lasītājiem pašiem izvērtēt, kura tērps vērtējams kā stila pērle, bet kurš nedaudz pārcenties.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!