Foto: Juris Zolbergs
Izsmalcināti viesi un sabiedrībā zināmi ļaudis šonedēļ pulcējās elegantās svinībās, kurās atzīmēja starptautiskās estētiskās un lāzermedicīnas klīnikas Era Esthetic pārcelšanos uz jaunām un plašākām telpām Rīgas klusā centra rajonā.

Pasākumu kuplā skaitā apmeklēta sabiedrības dāmas un atpazīstamas personības. Viesu vidū bija aktrise un TV raidījumu vadītāja Zane Vaļicka, stila eksperte Žanna Dubska, uzņēmējas Sveta Loeva un Marika Ģederte, blogere Līga Zemture, kā arī daudzi skaistuma, dzīvesstila un veselības žurnālu un blogu redaktori.

Pasākumā valdīja estētiska, eleganta atmosfēra, un klīnikas viesi varēja baudīt atspirdzinošus dzērienus, kā arī palutināt garšas kārpiņas ar uzkodām, kuru autors bija Rīgas populārā restorāna "Koya" šefpavārs Pāves Skopa.

Savukārt akustisku muzikālo baudījumu sniedza apburošā dziedātāja Vineta Elksne duetā ar ģitāristu. Pasākuma vadīšana bija uzticēta Annai Rozītei.

Pasākuma laikā notika arī ekskursija, kurā viesus iepazīstināja ar pieredzējušo ārstu komandu un estētiskās medicīnas jaunākajām tehnoloģijām "anti-age" jeb pretnovecošanās industrijā, kā arī augstākā līmeņa ādas ārstēšanas aktualitātēm asinsvadu problēmu ārstēšanā un plankumu un ādas veidojumu noņemšanā.

Viesus īpaši sajūsmināja runājošs robots, kas pārvietojās pa telpu, dalījās informācijā par procedūrām, stāstīja anekdotes un izteica dāmām komplimentus, "Delfi Izklaidi" informē pasākuma rīkotāji.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!