Foto: Juris Zolbergs
Rīgas klusajā centrā nesen tika atklāts jauns, izsmalcināts restorāns, un šonedēļ tajā tika sarīkota īpaša itāļu picu gatavošanas meistarklase, kurā piedalījās daudzi sabiedrībā zināmi ļaudis.

Restorānā "Italissimo" uz meistarklasi bija aicināti kulinārijas mākslas un arī interjera dizaina cienītāji, lai kopā ceptu picu Vidusjūras gaumē.

Pasākumu apmeklēja daudzas sabiedrībā zināmas personības – kulinārijas mākslas mīļotāja un eksperte Ilze Jurkāne, māksliniece Ieva Bondare, viesnīcas "Grand Palace Hotel" īpašniece Sveta Loeva, radio SWH ētera redaktore un kanāla "STV Pirmā!" raidījumu režisore Ieva Brante, radio SWH+ personība Natālija Olesika, ēdiena un dzīvesstila blogeri Linda Tillgrena, Indra Salcēviča un Kaspars Bērziņš, modes projektu vadītāja Dita Danosa, tērpu dizainere un stiliste Dace Krieviņa-Bahmane un daudzi citi.

Vakara vadītājs Aivis Ceriņš viesus iepazīstināja arī ar zīmola "Villeroy & Boch" jaunākās paaudzes keramikas virtuves izlietnēm, kurām piemīt vairākas praktiskas īpašības – tās atgrūž traipus un smaržas, ir izturīgas pret triecieniem un skrāpējumiem un tām ir arī antišoka funkcija pret karstu un aukstu.

Šīs priekšrocības viesiem nodemonstrēja šefpavārs Francesco Gelo Picajola, kurš gan veidoja sagataves picas meistarklasei, griežot tomātus uz izlietnes un izlejot tabasko mērci uz virsmas, gan iesviega verdoša ūdens katlu izlietnē.

Pēc prezentācijas šefpavāra vadībā viesi kopīgi gatavoja īstu itāļu picu un baudīja restorāna komandas pagatavotos gardumus.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!