Foto: Privātais arhīvs
26 gadus vecā vāciete Martina Biga (attēlā) agrāk strādāja par lidmašīnas stjuarti, taču tagad ir daļēji piepildījusi savu bērnības sapni – kļuvusi par Bārbijai līdzīgu radību ar 32 litrus smagām krūtīm.

Pēc pašas vārdiem, ļoti "dramatiskām" pārvērtībām Martina sevi pakļāva pirms diviem gadiem, un meitene neslēpj, ka veikusi virkni uzlabojumu - platīnblondi mati, deguna sašaurināšana, piepumpētas lūpas, ādas nostiepšana utt.

Taču viņas lielākais lepnums ir milzīgās krūtis - kopš 2012. gada 3. decembra, kad viņas dabiskais krūšu izmērs bija 32D, Martina krūtis ir palielinājusi vairākas reizes un plāno savus labumus piepildīt ar 50 litriem silikona.

"Mans moto - lielas krūtis nav pietiekami lielas krūtis," ne bez lepnuma atklāj jaunā sieviete, kuras krūtis nu ir vienas no lielākajām Eiropā.

Tiesa, pēc krūšu palielināšanas viņa zaudēja darbu aviokompānijā, taču par to nebēdā, jo ir pārliecināta, ka drīzumā slavas ziņā pārspēs pašu Pamelu Andersoni.

Pagaidām Martina var lepoties tikai ar līdzdalību vairākās televīzijas pārraidēs par dīvaiņiem, kā arī ar daudzām fotosesijām vīriešu žurnālos, taču viņas mērķi ir teju kosmiski, kuros ietilpst arī filmēšanās Holivudā.

Līdz ar slavas iekarošanu, kā tas nereti gadās, Martina nav kļuvusi par palaistuvi - kopš 17 gadu vecuma viņa satiekas ar vīrieti, kurš strādā par lidmašīnas pilotu, bet brīvajā laikā cenšas palīdzēt draudzenei viņas karjeras veidošanā.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!