Foto: Privātais arhīvs

Kādreizējā skaistumkaraliene, šobrīd influencere Simona Kubasova paziņojusi par pirmā bērniņa gaidībām.

Skaistule nupat Bahamu salās nosvinējusi savu trīsdesmito dzimšanas dienu un nākusi klajā ar vēsti saviem teju 25 tūkstošiem sekotāju "Instagram" platformā: viņa pošas kļūt par māmiņu.

Publiskojot ultrasonogrāfijas attēlu, Kubasova jauko ziņu svin kopā ar savu vīru, barbadosiešu izcelsmes uzņēmēju Radžu Prakašu, ar kuru sociālo tīklu zvaigzne apprecējās varen greznās kāzās 2018. gadā.

Pirms trim gadiem par vērienīgajām kāzām bija informēta visa valsts; skaistule lielo dzīves notikumu dāsni atrādīja sociālajos tīklos – sākot no gatavošanās tam un beidzot ar krāšņo ceremoniju Itālijā pie Komo ezera. Pēc tās sekoja vēl viena ceremonija indiešu stilā.

Pēc kāzām Simona pārgāja vīra uzvārdā, taču "Instagram" vidē joprojām lieto savu meitas uzvārdu. Simona Kubasova un viņas vecākā māsa Diāna Kubasova aktīvi rosās virtuālajā vidē.

Jau vēstīts, ka Simona, kura jau kādu laiku dzīvo ASV, ar savu vīru iepazinās ceļojuma laikā Spānijā. 2017. gada rudenī pāris saderinājās. Radžs savu izredzēto bildināja privātajā lidmašīnā ceļā uz Kvebeku. Radža tēvs savulaik Karību salu reģionā vadīja higiēnas preču monopolu, un viņa dēls dzimtas tradīcijas turpina, būdams Amerikas lielākās sejas masku ražotnes "Disposable Hygiene LLC" īpašnieks.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!