Lielbritānijas premjerministrs Deivids Kamerons (attēlā) ir viens no tiem politiķiem, kura gaitas regulāri tiek atspoguļotas mikroblogu vietnē Twitter, taču tagad, pateicoties kādam neveiksmīgam tvītam, viņš kritis jokdaru nežēlastībā.

Kamerona oficiālais Twitter konts šonedēļ nāca klajā ar paziņojumu, ka Lielbritānijas premjerministrs sazinājies ar ASV prezidentu Baraku Obamu, lai pārspriestu ar Ukrainu saistītus jautājumus.

Interesanti, ka šis tvīts tika papildināts arī ar foto, kurā politiķis iemūžināts ar telefona klausuli pie auss, un drīz vien šis attēls kļuva par tīmekļa jokdaru izsmiekla objektu un aizsākumu jaunam stulbingam, un vairāki komiķi izveidoja līdzīgas bildes, kurās pie auss pielikuši dažādus sadzīves priekšmetus.

Tā, piemēram, komiķis Robs Delanejs drīz vien publicēja premjerministram veltītu paziņojumu, ka arī viņš esot pievienojies telefonsarunai, un šo asprātīgo tekstu viņš vizualizēja ar attēlu, kurā telefona klausules vietā pie auss tur zobu pastas tūbiņu.

Šim komiķa piemēram sekoja arī vairāki citi jokdari, tajā skaitā arī slavenais aktieris Patriks Stjuarts, kurš savā foto telefonu bija aizstājis ar mitro salvešu iepakojumu. Savukārt kāds cits asprātis Kamerona un Obamas telefonsarunai centās pievienoties ar suņa palīdzību, un drīz vien šim stulbingam sekoja arī citi Twitter lietotāji, izmantojot tēmturi davecalls.




Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!