Foto: Mango

Miljonāre Irēna Pulkinena (attēlā), kura vienmēr izcēlusies ar elegantiem tērpiem un koptu izskatu, atklāj, kāds ir viņas skaistuma noslēpums: lai gan uzņēmēja bez jebkādām problēmām varētu atļauties veikt visdārgākās skaistumkopšanas procedūras, viņas veselīgā izskata noslēpums ir pavisam vienkāršs – gaiss.

"Svaigs gaiss ir tas, kas man palīdz justies labi un uzturēt sevi veselu. Vislabākais ir tieši piejūras klimats, tādēļ aukstās Latvijas ziemas pavadu siltajās zemēs pie jūras, bet vasarā atgriežos dzimtenē un laiku pavadu savā lauku mājā, kura arī ir pie jūras," sarunā ar DELFI Izklaide atklāj uzņēmēja.

Lai gan uzņēmējai patīk dzīvot jūras tuvumā, peldes nav viņas skaistumkopšanas procedūru pamatā.

"Laba izskata saglabāšanai man svarīgas ir divas lietas - jau minētais jūras gaiss un duša, pēc kuras uz ķermeņa uzklāju dažādas eļļiņas. Eļļiņas ir tās, kas mitrina ķermeni un baro ādu.

Kontrastdušas es netaisu, jo nevaru vienkārši saņemties. Man nepatīk aukstums. Arī jūrā nepeldos, ja ūdens temperatūra ir zemāka par 25 grādiem, un no lielajiem ūdens dzērājiem arī neesmu. Tīru ūdeni nevaru iedzert - labāk izvēlos tēju, bet no rītiem kafiju," stāsta Pulkinena.

Liela daļa pasaules sieviešu lielu vērību pievērš uzturam, taču Irēna ēd to, ko vēlas un kāro. Viņa neko sev neliedz.

"Es ēdu visu, ko gribu. Iespējams, man ir paveicies, jo man negaršo saldumi, kūkas un konfektes, tādēļ nav jāuztraucas, ka zaudēšu formu. Es esmu iecienījusi asus ēdienus," stāsta Pulkinena.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!