Foto: Publicitātes foto
Lai gan laika apstākļi mūs joprojām lutina ar bargu salu, līdz pavasarim atlikuši vien nepilni divi mēneši, un gandrīz ikviena sieviete šo gadalaiku vēlas sagaidīt savā labākajā fiziskajā formā, tādēļ jau laikus tiek pieteikts karš ziemas laikā uzkrātajiem tauciņiem.

Arī dziedātāja Jenny May jeb Maija Stuģe (attēlā), nepacietīgi gaidot gada silto sezonu, uzsākusi apmeklēt sporta centru un fiziskām aktivitātēm nodoties mudina arī tās sievietes, kuru prieku par tuvojošos peldkostīmu sezonu aptumšo lieki apaļumi vai krūšu un dibena tvirtuma zudums.

"Par vēlamo svaru un atsevišķu ķermeņa daļu tvirtumu vajag rūpēties nevis izmēģinot dažādas smēres vai ietinoties visādās maskās, kas, manuprāt, vispār ir mārketinga triks, bet gan aizejot uz sporta centru un sameklējot sev personīgo treneri, kas parādīs visus nepieciešamos vingrinājumus gan formīgam dibenam, gan pārējām ķermeņa daļām," sarunā ar DELFI Izklaide stāsta Jenny May.

"Protams, ne visi ir sajūsmā par trenažieru zālēm, tomēr fiziskās aktivitātes ir slaida un tvirta auguma galvenais priekšnoteikums.

Tie, kuriem fitness nepatīk, kā efektīvu alternatīvu var izmantot ikrīta skriešanu vai došanos garās pastaigās. Tāpat ikvienam iesaku vairāk apmeklēt sabiedriskus pasākumus un tajos nevis lietot alkoholu, bet gan dejot, cik vien spēka.

Protams, papildus sportam augumu var uzlabot arī ar kontrastdušu un kādiem skrubjiem vai maskām, bet vēlos uzsvērt, ka ar šīm metodēm var vienīgi papildināt ar fiziskajām aktivitātēm iegūtos rezultātus, nevis atrisināt svara vai ādas stāvokļa problēmas," nosaka dziedātāja.

Taujāta, vai Jenny May, īpaši rūpējas par savu krūšu un pēcpuses tvirtumu, dziedātāja atbild noliedzoši.

"Par savu fizisko formu un ķermeņa tvirtumu nesatraucos un pastiprinātu vērību šādām lietām nepievēršu, jo pēc meitiņas piedzimšanas mana problēma drīzāk ir nedaudz pieņemties svarā, nevis - kā to zaudēt.

Tomēr, ja kādas problēmas arī rastos, krēmiem es tāpat neuzticētos. Būtu jau lieliski, ja cilvēks varētu ieiet kontrastdušā, tad sasmērēties ar kādu ziedīti un no vannas istabas iznākt slaids un tvirts," smejas Jenny May, vēlreiz uzsverot fizisko aktivitāšu un vispārīgi veselīga dzīvesveida nozīmīgumu.

"Sports ir visa pamatā. Nereti ir slinkums sevi piespiest kaut ko darīt, bet ir jāsaņemas. Tāpat ir jāseko līdzi savam uzturam, jo, ja ēdienkarte sastāvēs vien no burgeriem, arī kustēšanās rezultātus nedos," nosaka dziedātāja.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!