Foto: F64

Pašmāju miljonārs Jūlijs Krūmiņš (attēlā) atklāj, ka ar gadiem mainījušās viņa dzīves vērtības - jaunībā viņš domājis par to, kā nopelnīt pēc iespējas vairāk naudas, taču šobrīd viņš cenšas vairāk domāt par sabiedrību.

"Kad biju jauns, tad man interesēja tikai nauda un vēlreiz nauda. Centos nopelnīt pēc iespējas vairāk. Tagad, kad esmu kļuvis vecs, esmu sācis domāt arī par sabiedrību. Laikam jau tā arī sanāk, ka manas vērtības ir mainījušās," sarunā ar DELFI Izklaide stāsta miljonārs.

Par spīti Krūmiņa bagātībai, viņaprāt, īsts vīrietis ir nevis tas, kurš brauc ar konkrētas markas automašīnu vai pelna noteiktu naudas summu, bet gan tas, kurš ir godīgs.

"Īsts vīrietis tur doto vārdu. Godīgums un mērķtiecība ir vienas no svarīgākajām īpašībām. Sievietes meklē tādu vīrieti, kurš izpilda to, ko solījis. Ja man ir mērķis, es uz to iešu, kamēr sasniegšu. Pirms kāda laika solīju septiņos mēnešos uzcelt māju. Neviens man neticēja, bet es to izdarīju. Neizdevās noteiktajā datumā, nekas - pārcēlu noteikto termiņu, bet tik un tā to paveicu. Ja vīrietis sekos saviem mērķiem un iecerēm, tās realizēsies.

Nu jau esmu vecs un bēgu no sievietēm, taču tad, kad biju jauns un nabags, centos tērpties labā uzvalkā, katru dienu noskuvos, centos atstāt par sevi labu iespaidu. Tagad man ir vienalga, kā es izskatos. Dzīves laikā esmu sapratis, kam ir un kam nav nozīme un vērtība," noslēgumā saka miljonārs.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!