Foto: Vida Press
Amerikāņu reperis Kanje Vests gan dzīvē, gan sociālajos tīklos attālinās no savas sievas ģimenītes, slavenā Kardašjanu klana, izpētījis medijs "Page Six".

Būdams uz juridiskas šķiršanās sliekšņa, reperis Kanje Vests mikroblogošanas vietnē "Twitter" atsekojis no sievas Kimas Kardašjanas un visām viņas māsiņām. Vestam tviterī seko vairāk nekā 30 miljoni cilvēku, savukārt viņš pats šobrīd lasa tikai 209 personu pausto, starp kurām vairs nav Kardašjanu klana dāmas.

Nav zināms, vai no Kardašjanām Vests atsekojis pirms vai pēc 8. jūnija, kad reperis svinēja savu 44. dzimšanas dienu un saņēma apsveikumus arī tviterī.

"Page Six" izpētījis, ka arī "Instagram" platformā no visām Kardašjanu māsiņām Vests sekojamo pulkā atstājis tikai Kimu, savu četru bērnu māti. Ne Kortnijai, ne Hlojai Kardašjanām viņš instagramā vairs neseko.

Kā zināms, Kima Kardašjana oficiāli iesniegusi laulības šķiršanas pieteikumu, šobrīd process vēl turpinās. Kimas un Kanjes septiņus gadus ilgusī laulība pavisam sašķobījās pērn. Pārim ir četri mazi bērni, divi savi bioloģiskie, divi surogātmātes iznēsāti.

Vēstīts arīdzan, ka reperis satuvinājies ar krievu izcelsmes modeli Irinu Šeiku. Kima Kardašjana par sava vēl nešķirtā vīra jaunajām attiecībām paudusi labvēlīgu attieksmi.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!