Foto: Vida Press
Bagātā seriālu producenta Ārona Spellinga meita un savulaik populārā seriāla "Beverlihilsa 9210" zvaigzne Torija Spellinga šomēnes manīta Ņujorkas ielās. Aktrises vaibsti kļuvuši pavisam svešādi, un fani metušies minēt, kas ar seju darīts. Talkā nāk plastikas ķirurģi, kuri visu izskaidro.

Kopš dalības jauniešu kulta seriālā "Beverlihilsa 90210" Spellingai tā arī nav nekad izdevies pa īstam iekarot lielo kino. Tā vietā viņa sapnim par aktrises karjeru atmetusi ar roku un pievērsusies ģimenes dzīvei – viņa ir divreiz precējusies piecu bērnu mamma. Neraugoties uz faktu, ka viņas aktrises gājums nav saucams par veiksmīgu, Spellinga tomēr nekad nav pazudusi no tabloīdu virsrakstiem un dalības dažādos realitātes šovos.

Tas, ka viņa jau vairākas desmitgades izmanto plastikas ķirurģijas pakalpojumus, nav noslēpums nevienam. Ne viens vien tabloīds paudis, ka Torija savu seju esot sakropļojusi. Taču jaunākie paparacci attēli rāda gluži citu ainu – Torija Spellinga veikusi uzlabojumus, kas patiešām par tādiem uzskatāmi.

Kā medijam "Page Six" komentē Ņujorkas plastikas ķirurgs Ramtins Kasirs, 48 gadus vecajai sievietei veikta jauna deguna operācija. "Pilnīgi noteikti viņa atkal uzlabojusi degunu. Varētu būt arī sejas ovāla korekcija, jo viņas žokļa līnija izskatās stingra," skaidro eksperts, "aplūkojot viņas agrākos attēlus, skaidri redzams, ka viņas sejai un kaklam nebija tik stingri izteiktas līnijas, īpaši kakla un atslēgas kaula rajonā. Var jau būt, ka viņa arī trenējas un ir lieliskā formā, tomēr skaidrs, ka ar seju un kaklu ir daudz kas darīts."

Vēl kāds eksperts, dakteris Hovards Sobels, pauž, ka tikpat labi jaunā izskata pamatā ir tā dēvētās "skaistuma potes" jeb injekcijas, nevis ķirurģija. Eksperts Spellingas vaigi, žoklis un zods saņēmis pildvielas, tāpēc arī vaibsti ir stingri. Tāpat, viņaprāt, izmantotas botoksa injekcijas pierē, lai paceltu viņas uzacis. Eksperts pieļauj arī, Spellingai veikta blefaroplastika jeb plakstiņu pacelšana – arī tās rezultātā uzacis var izskatīties tuvākas matu augšanas līnijai.

Taču pati aktrise, 10. septembrī sniedzot interviju amerikāņu izklaides programmai "SiriusXM", satraukumu par viņas sejas vaibstu maiņu noraidīja – tā esot tikai prasmīga konturēšana ar kosmētiku, viņa pauda.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!