Foto: Privātais arhīvs

Par saderināšanos ar savu mīļoto sievieti paziņojusi amerikāņu aktrise Kristena Stjuarte, liecina sociālajos tīklos publiskotais attēls ar gredzentiņu.

Par to, ka Stjuarte pošas kāzām, viņa pirmo reizi pavēstīja Hovarda Šterna šovā šā gada novembra sākumā, slavējot savu partneri par ļoti jauki paveiktu bildinājumu. Nu sociālajos tīklos nokļuvis attēls, kurā aktrise redzama ar gredzentiņu pirkstā.

31 gadu vecā aktrise jau divus gadus ir kopā ar scenāristi Dilanu Maijeri. 2017. gadā Stjuarte publiski pavēstīja, ka ir biseksuāla un piedalījās vairākās diskusijās, kurās atklāja: no pieredzējušiem kolēģiem viņa saņēmusi ieteikumus labāk nerādīties publikā ar sava dzimuma partneriem, jo tādējādi viņa var vairs nesaņemt uzaicinājumus lielām kinolomām. Tas gan nav piepildījies, proti, tieši Stjuartei uzticēta princeses Diānas atveidošana drāmā "Spensere".

Aktrisei arī iepriekš bijušas ilglaicīgas attiecības ar sievietēm. Stjuarte arīdzan deklarējusi, ka ir feministe.

Pasaule viņu kā jaunu aktrisi iepazina kā Bellu sāgā "Krēsla". 2012. gadā Kristena Stjuarte kļuva par togad vislabāk apmaksāto aktrisi pasaulē.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!