Foto: Privātais arhīvs
Influenceru indeksā augsti novērtētais "YouTube" saturu ražojošais pāris Baiba un Gustavs nedēļas nogalē nosvinējuši kāzas, liecina abu publiskotais sociālajos tīklos.

Baiba Kārkliņa un Gustavs Puhovs savu jūtūberu karjeru sāka pirms pieciem gadiem, kad puisis vēl auklēja sapni par basketbolista karjeru Amerikā, bet nu jau auklē divus mazuļus un lielākoties publisko visnotaļ kvalitatīvus ģimenes dzīves video. Palēnām audzējot sekotāju skaitu, Baiba un Gustavs kļuvuši par ietekmīgiem influenceriem; šā gada aprīlī pāra "YouTube" konts "Mellenbergi" guva atzinību pašmāju influenceru indeksā kategorijā "Ģimene".

Pāris dokumentē savu sadzīvi, bet, atšķirībā no citiem influenceriem, Mellenbergu radītajā izklaidē tikpat kā nav nopirkta satura – sadarbības, reklāmas un tamlīdzīgi. Šie cilvēki demonstrē savu sadzīvi, kāda tā ir: Baiba auklē abu meitu un dēlēnu, bet Gustavs rosās kā sporta fizioterapeits. Šobrīd viņu ikdienas gaitām līdzi seko jau teju 30 tūkstoši cilvēku, kas Latvijas mērogam ir ievērojams skaitlis, jo Baiba un Gustavs ir gluži parasti Rīgas iedzīvotāji, nevis slavenības; neraksturīgi citiem – konta saturā nav glamūra un fikcijas.

Tie, kas seko līdzi pāra gaitām, zina, ka viņi oficiāli sareģistrējās jau pasen, turklāt abi kā savējo pieņēma Baibas dzimtā atrodamo Mellenbergu uzvārdu. Taču svinības notikušas tikai nupat. Gatavošanās kāzām, protams, arī dokumentētas "YouTube" platformā.

Mellenbergu radītais saturs ļāvis sekot līdzi viņu attiecību izaugsmei. Stāsta romantiskākais moments: Gustavs ar Baibu bijuši klasesbiedri, un puisis jau 11 gadu vecumā zinājis, ka grib šo meiteni par sievu. Baibai tagadējais vīrs sākumā nepavisam nav paticis, taču tad viņa iemīlējusies. Draudzība turpinājusies ar kopdzīvi, un tad pieteicās mazā Matilde, vēlāk arī Francis. Abām grūtniecībām Baiba ļāvusi sekot līdzi jebkuram, un nu jau mazie paaugušies, bet vecāki nosvinējuši kāzas arī savu tuvāko lokā.

Mellenbergu kanāla skatītākais video ir "Jā, es to izdarīju" – sadzīviski romantisks materiāls, kurā Gustavs bildina savu dzīves mīlestību. Mellenbergu ģimenes sadzīvei joprojām var sekot līdzi šeit.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!