Foto: Privātais arhīvs

Krievu estrādes karalis Filips Kirkorovs pārtraucis darba attiecības ar 80 gadu veco Ludmilu Dorodnovu, kura bija dziedātāja mājkalpotāja trīsdesmit gadu garumā.

Bijusī dziedātāja kalpone viesojusies Krievijas TV šovā "Zvaigznes sanākušas", kur publiski mēģināja minēt, kāpēc Kirkorovs viņu atlaidis.

Dorodnova bez darba palikusi pirms pusgada. Iemeslu, kāpēc Kirkorovs atlaidis gadu desmitiem uzticamo kalpotāju, viņa nezina. Dorodnova pati domā, ka aizsūtīta pensijā sava cienījamā vecuma dēļ, lai gan šos pienākumus viņa itin labi veicot arī savos 80 gados. Kā vēl vienu iemeslu kundze min varbūtību, ka mākslinieks, iespējams, uz viņu par kaut ko apvainojies, vēsta Lenta.ru.

"Viņš laikam par kaut ko apvainojās un teica: brauc mājās. Tas arī viss," TV šovā teic Dorodnova, piebilstot, ka Kirkorovs šobrīd nomainot visu personālu savā savrupnamā.

"Jau pirms trim gadiem bija tādas runas, ka man laiks pensijā. Galu galā man nav vairs 21 gads. Cik man zināms, viņš tagad meklē jaunu mājkalpotāju – jaunāku, rosīgāku," skaidro sieviete. Viņa gan neizslēdz, ka, iespējams, kolektīvā notikušas arī kaut kādas intrigas.

Pēc atlaišanas Kirkorovs Dorodnovai palīdzējis finansiāli, bet tagad viņa iztiek no pensijas, kas ir apmēram 20 000 Krievijas rubļu (225 eiro), un mitinās vienistabas dzīvoklī Maskavas dienvidaustrumos.

"Es zinu tikai to, ka mīlu Filipu. Man viņš vienmēr bijis kā pašas bērns. Katrā ziņā starp mums nekad nav bijuši tiešu konfliktu," teic kalpone, paužot cerību, ka pēc jaunā gada abi atkal tomēr satiksies.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!