Foto: Privātais arhīvs/Facebook.com/einars.giels

Latvijas Televīzijas (LTV) valdes priekšsēdētāja amatā šonedēļ iecelts Latvijas zāļu ražotāja "Olainfarm" mārketinga tirgus analītiķis Einārs Giels. Jaunais televīzijas šefs visai aktīvi rosās sociālajos tīklos, kur var gūt izsmeļošu ieskatu viņa ikdienas gaitās un brīvbrīžos.

Īpaši naski Giels savas gaitas dokumentē "Facebook" tīklā, kur, kā liecina publiski pieejamā informācija, viņš piereģistrējies 2009. gadā.

Kopš tā laika viņš aktīvi informējis savus draugus un paziņas par saviem piedzīvojumiem, ceļojumiem, izbraucieniem un vienkārši īpašiem dzīves brīžiem, kā arī dalījies ar dažādiem rakstiem, video un citu, viņaprāt, noderīgu informāciju.

Gadu gaitā Giels pamanījies publiskot visai ievērojamu skaitu bilžu, un vīrietis savus draugus nereti priecējis un pārsteidzis arī ar visai jestriem un uzjautrinošiem kadriem.

Tāpat arī Giels detalizēti izklāstījis informāciju par savu izglītību, karjeru, atzīmējot, kurā gadā kur strādājis, kā arī norādījis, ka ir precējies, un publiskojis citas privātas lietas par savu dzīvi.

Savulaik Giels izmēģinājis arī "YouTube" plašās iespējas un savā kanālā, kuram 12 gadu laikā gan izdevies piesaistīt tikai sešus abonētājus, pat publiskojis komisku klipiņu, kurā viņš iejuties ziņu diktora tēlā un izklāstījis Valentīna dienas apsveikuma ziņas.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!