Foto: Privātais arhīvs

Šī gada sākumā par plāniem pamest Latviju paziņoja pasākumu rīkotāja Sindija Vilde. Tas arī noticis, proti, Vilde ir pārcēlusies uz dzīvi Portugālē.

Bijusī modele, sabiedrības dāma un dažādu pasākumu radošā dvēsele Sindija Vilde kopš februāra beigām mīt Portugālē, kur dzīvo un strādā villā, šonedēļ raksta žurnāls "Privātā Dzīve".

Vilde apmetusies valsts vidienē, kur līdz tuvākajam veikalam mērojami 12 kilometri. "Dzīvoju un strādāju "Retreat & Art Botique villā," izdevumam atklāj Vilde. Saimniecībā ir gan dažādi dzīvnieki - zirgi, suņi, vistas -, gan dārzi, gan dīķis, baseins, bet iekštelpās atrodas viss, kas pandēmijas apstākļus ļauj pārvarēt interesanti.

Jaunajā vidē Vilde jūtas ieguvusi harmoniju. Villā šobrīd nav ārvalstu tūristu, samazināts arī darbinieku štats, līdz ar to daudz kas no ikdienas saimniekošanas darbiem jādara arī viņai.

"Man klājas labi, un es jūtos priviliģēta un lutināta," par jauno dzīvi teic Vilde.

Bēgt no mutuļojošās Rīgas Sindija izlēma jau pirms trim gadiem, kopā ar dēliņu pārceļoties no galvaspilsētas uz dzīvi Liepājā. Dēls Hugo dzimis Vildes laulībā ar Jāni Spingu; abu attiecības izira 2016. gadā.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!