Foto: Vida Press

Brazīlijā noslēdzies par pastāvīgu tradīciju kļuvušais konkurss Miss Bum Bum, kurā valsts skaistāko dupsīšu īpašnieces sacentās par galveno balvu.

Kā vēsta ārvalstu mediji, ik gadu šis konkurss gūst milzīgu atsaucību no potenciālo dalībnieču puses, un arī šis gads nebija izņēmums - tūkstošiem formīgu meiteņu no visas Brazīlijas pieteikušās konkursam, bet līdz finālam tika tikai 15.

Par konkursa uzvarētāju šogad tika kronēta Sjūzija Kortesa (attēlā), kura intervijās pēc uzvaras atklājusi - triumfs pasaulē populārākajā dibenu konkursā ir bijis viens no viņas dzīves mērķiem.

"Es tam gatavojos pēdējos četrus mēnešus. Es vienmēr esmu vēlējusies uzvarēt šajā konkursā," atzinusi Sjūzija, kura pirms konkursa gan ievērojusi diētu, gan veikusi virkni dažādu vingrojumu, lai uzlabotu dupsīša formu.

Meiteņu vēlme uzvarēt šajā sacensībā ir saprotama, jo galvenā balva ir modeļu contrakts 15 000 dolāru apmērā, tiesības fotografēties uz populāra Brazīlijas vīriešu žurnāla vāka un, protams, vispasaules slava.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!