Starptautisku atpazīstamību iemantojusī krievu meitene Kristīna Reja (attēlā), kura pēc vairāk nekā 100 silikona injekcijām oficiāli atzīta par lielāko lūpu īpašniece, skaistuma meklējumos gājusi vēl tālāk un kļuvusi arī par lielāko ausu īpašnieci.

Kristīna plastisko operāciju veikusi ausu gliemežnīcām, un tagad tās gluži kā mītiskajiem elfiem ir saspicētas uz augšu. Meitene par šādām izskata izmaiņām sapņojusi jau gadiem un tagad paziņojusi, ka ir pilnībā apmierināta ar savu izskatu.

Tiesa, viena nopietna problēma vēl nav atrisināta - Kristīna ļoti sapņo arī par DD izmēra krūtīm.

Vēl pirms pieciem gadiem šī Sanktpēterburgas skolniece bija parasta, pievilcīga meitene ar jaukām, mazām lūpiņām, bet tad 17 gadu vecumā pusaudze nolēma savu izskatu mainīt un veica pirmo injekciju.

Pati meitene nav slēpusi, kas mudinājis viņu mainīt lūpu formu - jau no mazotnes Kristīna ir apbrīnojusi savas māsas Iras pilnīgās lūpas, bet par savu ideālu krievu jauniete uzskata multenīšu tēla trusīša Rodžera laulāto draudzeni Džesiku, kura atzīta par visu laiku visseksuālāko animācijas personāžu.

Šo gadu laikā meitene veikusi jau aptuveni 100 silikona injekcijas, kas viņai izmaksājušas vairākus tūkstošus ASV dolāru, bet Kristīna pie tā nedomā apstāties, jo, kā atzinusi pati meitene, viņai no silikona injekcijām radusies atkarība.

"Es vēlos izskatīties vēl ekstrēmāk. Es vēlos līdzināties multeņu varonei. Tā ir mana atkarība, un es to mīlu. Esmu pārliecināta, ka izskatos fantastiski, un tas mani dara ļoti laimīgu. Dažreiz svešinieki uz ielas man velta neglaimojošas piezīmes, bet es par to neuztraucos," vairākiem preses izdevumiem stāstījusi lielo lūpu īpašniece.

Savā dzimtajā zemē meitene atpazīstamību iemantoja, kad startēja Krievijā tik populārajā realitātes šovā Māja 2, kurā pulcējas mūsu varenās kaimiņvalsts talantīgākie jaunieši.

Galerijā: Kristīna Reja pirms un pēc ekstremālajām lūpu pārvērtībām.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!