Foto: Privātais arhīvs
Krievijas dziedātāja Nataša Koroļova sniegusi interviju, kurā spējusi izskaidrot sava vīra Sergeja Gluško sānsoļus.

Skaļais laulības pārkāpšanas skandāls Krievijas šovbiznesā turpinās – mediji kāri tver katru vārdu, ko pauž nežēlastībā kritušais striptīzdejotājs Tarzāns, kā arī viņa sieva Nataša, ar kuru Gluško ir precējies 17 gadus.

Kā zināms, Tarzāns pats atzinās, ka Koroļovu krāpis, taču tas bijis tikai sekss bez jūtām. Tikmēr viņa mīļākā Anastasija Šuļženko ir citos ieskatos par notikušo.

Tarzāna sieva, dziedātāja Koroļova pēc visa notikušā sniegusi interviju psiholoģei Annai Zaņimoņecai; tā publicēta "YouTube" platformā.

Intervijā Koroļova sava vīra nodevību skaidro ar vīrieša pusmūža krīzi (Tarzāns ir 50 gadu vecs, nedaudz vecāks par Koroļovu). "Dāmām nevajadzētu aizmirst, ka tieši šajā periodā un krīzē notiek visnepatīkamākās lietas ģimenēs. Vīrieši aiziet pie jaunākām sievietēm tieši šajā laikā. Ne vienmēr tavs dzīvesbiedrs ar tevi dala šīs sajūtas," skaidro dziedātāja.

Viņasprāt, nereti gadās, kad arī sievas pusmūžā ir krīzē, taču vīri vēlas "uguntiņu", testosterona uzrāvumu, un vīrieši mēdz doties pa kreisi, lai šo situāciju it kā uzlabotu.

Jau vēstīts, ka skandāls sākās pēc tam, kad Koroļevas prombūtnes laikā Tarzāns uz mājām uzaicinājis divas dāmas, ar vienu no viņām ļaujoties seksam. Kaisles momenti tika arī tīšām nofilmēti un parādījās plašā sabiedrībā. Tarzāna mīļākā pēc tam apgalvoja, ka ir stāvoklī, taču kāda TV šova laikā veikts grūtniecības tests to vairs neapstiprināja.

Krāpšanas faktu Tarzāns pats atzina publiski, vienlaikus paužot neglaimojošu viedokli par pašlabuma un slavas meklētāju Suļženko.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!