Foto: Arhīva attēls

Margarita Kolosova, kuru Latvijas skatītāji iepazina kā kolorīto latgalieti TV3 šovā "X Faktors", arvien cer, ka pieteiksies cilvēks, kurš pagājušajā nedēļā tika pie viņas 1000 eiro.

Laikā, kad 42 gadus vecā Kolosova startēja "X Faktorā", publika viņu mīļi iesauca par pašmāju Sūzanu Boilu – dāmu, kas Lielbritānijā kļuva par zvaigzni, piedaloties dziedāšanas šovā.

Lauksaimniece un piecu bērnu mamma nu pazaudējusi 1000 eiro, kas sievietei ir liela nauda un bija paredzēta gan iztikšanai, gan Malnavas koledžā, kur viņa neklātienē apgūst lauksaimniecības uzņēmējdarbību.

Izdevums "Kas Jauns" šonedēļ vēsta, kas īsti atgadījies. Proti, Margaritas vīrs Vilis aizbraucis uz Rēzekni, lai pārdotu un pārrakstītu traktoru. Viņam samaksāta nauda - tūkstotis eiro pa piecām 200 eiro banknotēm. Vīrs naudu sarullējis "trubiņā", aplicis ar gumiju un ielicis kabatā.

Tad Vilis iegājis vienā, otrā, trešā veikalā, visbeidzot piestājis pie tirgus, lai nopirktu tomātu stādus. "Vai nu velkot telefonu laukā no kabatas, vai kā citādi, taču naudas tur vairs nebija," žurnālam atklāj Margarita.

Abi izstaigājuši visus veikalus Rēzeknē, kuros būts, neviens neko nezināja. Gribēts pārbaudīt arī video novērošanas kameras vietā, kur pārrakstīts traktors, taču atklājies, ka tādu nemaz neesot.

Tā nu lielā nauda pazudusi bez vēsts. "Nu neko, rokas un kājas ir, gan jau nopelnīsim," teic lauksaimniece.

Vaicāta, vai vīrs Vilis nav dabūjis pamatīgu brāzienu par savu neuzmanību, Margarita iesmejas un skaidro, ka pēc dabas viņa ir "mierīgs cilvēciņš".

Kad Kolosova savu bēdu izklāstīja publiski, lūdzot atsaukties cilvēku, kas viņas 1000 eiro paņēma, savu palīdzību piedāvāja ne viens vien, tostarp dziedātāja Olga Rajecka, tomēr lauksaimniece no svešas naudas atteikusies.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!