Foto: Toms Norde

Šopavasar žurnāla Playboy Latvijas redakcija aicināja meitenes iesūtīt savas veiksmīgākās fotogrāfija, lai piedalītos Playboy un Radio SWH rīkotajā konkursā Vasaras meitene 2013, kurā kādai daiļavai būs iespēja kļūt par žurnāla modeli jeb playmate.

Aprīļa beigās tika apkopotas anketas, un žūrijas balsojumā tika izvēlētas 16 skaistules, kuras maija sākumā tika aicinātas uz pikantu Playboy foto sesiju pie fotogrāfa Toma Nordes.

Fotogrāfijas no pikantās foto sesijas šobrīd ir publicētas un apskatāmas Radio SWH mājas lapā, kur līdz pat 17. maijam notiks interneta balsojums, lai noskaidrotu Radio SWH un Radio SWH+ klausītāju simpātijas, bet 18. maijā klubā Studio 69 notiks lielais fināls, kurā simpātija cīnīsies par playmate titulu.

Īpaša ekspertu žūrija, kuras sastāvā ir arī Radio SWH valdes priekšsēdētājs Jānis Šipkēvics, izdevniecības Dienas žurnāli direktore Inga Gorbunova un fotogrāfs Toms Norde, noteiks savu favorīti.

Savukārt viens no lielākajiem apakšveļas ražošanas uzņēmumiem Latvijā V.O.V.A. no visām daiļavām konkursā izvēlēsies savu simpātiju, kurai būs iespēja piedalīties kompānijas modes skatēs 2013. gadā.

Galerijā: ieskats pikantajā potenciālo Playboy modeļu sesijā pie fotogrāfa Toma Nordes.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!