Foto: Publicitātes foto

Pirmā Latvijas omīšu konkursa Vecmāmiņa 2012 dalībnieces turpina aktīvi gatavoties lielajam finālam, kas notiks jau 5. augustā. Dāmas sākušas piestrādāt pie fiziskās formas, apmeklējot īpašas sporta nodarbības.

Sestdien, 16. jūnijā, konkursa dalībnieces, ģērbušās sporta tērpos, pulcējās sporta klubā Global fitness, kur bijušās sporta deju dejotājas Lienes Skulmes vadībā apguva pirmās defilē iemaņas.

Defilē nodarbības vecmāmiņām notiks regulāri līdz pat finālam, lai dalībnieces spētu skaisti parādīt demonstrējamos tērpus un sievišķīgi kustēties.

Līdz ar defilē nodarbībām konkursa dalībniecēm bija iespēja arī izmantot sporta kluba pakalpojumus, lai uzlabotu savu fizisko formu. Dāmas labprāt izmēģināja dažādus trenažierus, pavingroja ar hantelēm un pēc treniņa relaksējās, apmeklējot džakuzi un pirti.

Izvēlēties piemērotas sportiskās nodarbes vecmāmiņām palīdzēja Global fitness pārstāve Jeļena Gubska un veselīgā un sportiskā dzīvesveida piekritēja, kā arī viena no konkursa organizētājām Elita Drāke.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!