Foto: Privātais arhīvs

Latvijas blogere, 'Latvian sisters' projekta bijusī dalībniece Lidija Ņižņikova jeb Lida kļuvusi par 'Fam3 House' "TikTok" mājas producenti, informē "Balticevents".

"TikTok" blogeru māja "Farm3 House" dibināta aprīlī un jau uzreiz sākusies jauno komandas talantīgo dalībnieku meklēšana gan Latvijā, gan ārvalstīs. Pamatsastāvā ir septiņi dalībnieki un tiekot meklēti arvien jauni.

Lidas "TikTok" profilam ir vairāk nekā 1,7 miljoni sekotāju. Iepriekš šis profils saucās 'Latvian sisters' un darbojās kā duets. Tā dalībnieces – māsas Elīna un Lidija – šogad atzītas par ietekmīgākiem blogerēm pēc "Golin Accelerators of Relevance" versijas.

16. maijā māsas paziņoja par kopīgā projekta slēgšanu, un nu Lida pievienojusies 'Fam3 House' ģimenei.

"Esmu ļoti priecīga, ka man paveicās kļūt par mājas producenti un strādāt ar lieliskiem jauniešiem, kuri ir pilni ar idejām, entuziasmu. Mēs kopīgiem spēkiem centīsimies iepriecināt auditoriju ar oriģinālu saturu. Esmu pārliecināta, ka kopā ar komandu varēsim pieradīt, ka Latvija ir spējīga konkurēt ar ārzemju vadošiem blogeriem. Jau šobrīd ir noteikts darba plāns un stratēģija. Viss pārējais ir laika jautājums," stāsta Lidija.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!