Foto: Privātais arhīvs
Starptautiskajā skaistumkokursā "Miss Office" šogad startē divas dāmas no Latvijas. Viena no viņām ir 34 gadus vecā "Rīgas namu pārvaldnieka" (RNP) darbiniece Lidija Šepeļeva.

Konkursā, kurš notiek jau desmito gadu, sācies interneta balsojums, un Lidija lūdz "Delfi" lasītāju palīdzību, lai no pusfināla viņa tiktu finālā.

Kā skaidro pati dalībniece, šogad konkurss "Miss Office" saņēmis 32 000 pieteikumu, un pusfinālā iekļuvušas 113 skaistules, tostarp arī viņa (vēl no Latvijas startē 24 gadus vecā reklāmas menedžere Margarita Murčenko).

Ikdienā Lidija Šepeļeva strādā RNP, kur koordinē remontdarbus.

"Esmu Pakalpojumu nodrošināšanas pārvaldē, strādāju pie atsevišķiem remontdarbiem – apkopoju dokumentāciju, deleģēju darbus, kontrolēju izpildi. Strādāju šajā jomā vairāk nekā gadu. Pirms tam aptuveni 10 gadus nodarbojos ar iekšējo remontdarbu koordinēšanu un dizainu. Man patīk uzlabot un sakārtot apkārtējo vidi. Savā mājā esmu izveidojusi piecu cilvēku grupu, kas ir kā mājas vecākie," skaidro rosīgā skaistule.

Paralēli darbam RNP viņa Rīgas Tehniskajā universitātē studē nekustamā īpašuma pārvaldību. "Vēlos, lai mūsu Rīga top skaistāka, un daudzdzīvokļu nami sakārtotāki," teic Lidija.

Piedalīties daiļāko ofismeiteņu skaistumkonkursā viņai gribējies tāpēc, ka dzīvē vajag jaunus iespaidus, gūt jaunu pieredzi.

"Nevarēju pat iedomāties, ka konkurss man aizņems tik daudz laika. Konkursam ir savi diezgan strikti iekšējie nosacījumi. Nezinu, kā tas izskatās no malas. Iespējams, ka – wow, smukas bildes un video – kas nu tur tāds! Bet īstenībā ir tā: lai ar darbiem aizņemtajā ikdienā atrastu laiku vēl arī konkursam, ir diezgan labi jamenedžē savs laiks ārpus darba. Mācījos runāt kameras priekšā, rakstīju tekstus un scenāriju video, veidoju tēlus, koordinēju palīgus... Procesā atklājās, ka labi pozēt nemaz tā uzreiz nesanāk, ka var vēl tā un šitā... Ka var labāk," portālam "Delfi" stāsta Lidija.

Zīmīgi, ka konkurss nav vienīgais lielais notikums Lidijas šābrīža dzīvē. Pagājušās nedēļas izskaņā viņa arī apprecējās. Lidijas vīrs ir šefpavārs Mareks Voiteckis. Pārim bērnu vēl nav. Abi iecienījuši doties ekskursijās pa Rīgu, tostarp izpētīt namu iekšpagalmus.

Lidija Šepeļeva cer uz panākumiem šajā konkursā, viņa ļoti vēlētos tikt "Miss Office" finālā. Lidijas profils konkursa interneta vietnē aplūkojams šeit, bet iepazīties ar balsošanas noteikumiem vari te. Balsot var vienu reizi dienā, skaidro pati dalībniece.
Abu Latvijas pārstāvju videosižeti "Miss Office" konkursam:

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!