Foto: Publicitātes foto

Pirmdien, 28. oktobrī, organizācijas IntRIGA World birojā sākās starptautiskā skaistumkonkursa Miss Top of the World Latvijas atlase, kurā spēkus izmēģināja arī šovā Okartes skatuve atpazīstamību guvusī Lingita Lina Bopulu (attēlā).

Kā vēsta pasākuma organizatori, pirmajā atlases kārtā uz tikšanos bija aicinātas sešas jaunas un pievilcīgas meitenes - bez Lingitas žūrijas pārstāvju Lienes Skulmes un Mainota Vecvagara simpātijas mēģināja iekarot Kristīne Viļuma, Elīna Gigele, Elizabete Dzierkale, repera Edija Meļņa draudzene Violeta un Džeina Rimša.

Pirmā žūrijas pārstāvju priekšā stājās pieredzes bagātā modele Lingita, kura pērn ar atzīstamiem panākumiem startēja žurnāla Playboy konkursā Filipīnās.

"Galvenā titula ieguvējai jābūt ne tikai skaistai, bet arī gudrai. Latvijas pārstāvei, protams, nav vienkāršs uzdevums. Viņa būs pastiprinātā uzmanības centrā. Galvenais, nebaidīties," iespēju piedalīties starptautiskajā konkursā vērtējusi Lingita.

23 gadus vecā Kristīne Viļuma pirmdienas naktī bija cēlusies pulksten trijos, lai no Rēzeknes pagūtu ierasties Rīgā. Pievilcīgā meitene ir skaistumkonkursa Mis un misters Rēzekne rīkotāja, un viņai pieder savs puķu veikaliņš.

"Līdz četrpadsmit gadiem nezināju, kas ir duša. Augu ļoti nabadzīgā ģimenē, tāpēc man ir mērķis, lai mani bērni piedzīvotu skaistu bērnību. Gribu viņiem dot visu to, kas man bērnībā nebija," apņēmības pilna ir Kristīne, kura jau piedalījusies vairākos pasaules līmeņa konkursos.

18 gadus vecā Elīna Gigele arī pirmdienas rītā bija mērojusi tālo ceļu no Rēzeknes, un meitene ir pārliecināta, ka dalība šādā konkursā palīdzēt viņai gūt popularitāti.

"Apgūstu viesnīcas administratora profesiju. Esmu mēģinājusi startēt arī skaistumkonkursā Mis un misters Rēzekne, taču neiekļuvu starp finālistiem," pastāstījusi Elīnu, kuru gan neveiksme nav apbēdinājusi un kura ir apņēmības pilna parādīt sevi no labākās puses.

Elizabete Dzierkale, kura arī ir 18 gadus veca, pārrunās ar žūrijas komisiju atzinusies, ka visu laiku atrodoties baumu krustugunīs.

"No malas izskatos iedomīga, vēsa, bet patiesībā tā nemaz nav. Man nav arī kailfoto vai kāda cita veida kompromāta," smejoties atzinusi Elizabete, kuru citu cilvēku viedoklis maz uztraucot - par viņu baumojot visu laiku.

Repere Edija Meļņa mīļotā meitene Violeta Polikarenko konkursā piedalās, jo vēlas tikt vaļā no sava drauga ēnas.

"Tas, ka vēlos būt ļoti populāra, ir mīts. Man ir savs blogs. Veidoju un administrēju interneta mājaslapas. Plānoju dibināt fondu, kurš palīdzētu cilvēkiem ar dažādām atkarībām. Es pati nesmēķēju, alkoholu nelietoju, bet apkārt ir cilvēki, kuriem ir ļoti nopietnas problēmas. Vēlos palīdzēt!" atzinusies Violeta.

22 gadus vecā Džeina Rimša atklājusi, ka ir modes un stila pasaulē no matu galiņiem līdz papēžiem - viņa pati darina tērpus, veido stilu un arī grima māksla meitenei nav sveša.

"Esmu piedalījusies dažādās skatēs kā modele, skaistumkonkursi man ir kas pilnīgi jauns un nezināms, tāpēc nolēmu izmēģināt savus spēkus," skaidrojusi Džeina.

Latvijas uzvarētāja tiks paziņota 9. novembrī, kad būs noritējusi arī atlases otrā kārta, bet pirmais starptautiskais skaistumkonkurss Miss Top of the World 2013 Rīgā notiks 7. decembrī klubā Crystal Club.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!