Foto: Publicitātes attēli

Radio "StarFM" ētera balss, kādreiz skatītāju tik iemīļotā TV3 laika ziņu vēstnese Maija Rozīte-Krištopane šā gada janvārī neslēpa, ka viņas laulībā ar Kasparu ir krīze. Nu tā uzvarēta, pēc kāda elementa atpazīšanas secinājis žurnāls "Kas Jauns".

"Delfi" jau vēstīja, ka pagājušajā nedēļā Vecrīgā tika atklāta jauna tikšanās vieta – klātesot sabiedrībā zināmām sejām durvis vēra restorāns "Principal". Viesu vidū dzērienus un ēdienus baudīja arī Maija Rozīte ar vīru Kasparu Krištopanu. Izdevums "Kas Jauns" pamanījis, ka viņas pirkstā atkal mirdz laulības gredzens, tādējādi secinot, ka Krištopaniem izdevies savu laulību saglābt.

Maija intervijā arī sieviešu mēnešžurnālam "Santa" atklāja, ka laulībā nav gājis pavisam gludi, taču viņa nav cilvēks, kas tiecas citus "pārtaisīt".

Ar viedas sievietes metodēm izdevies laulības dzīvi glābt. Krištopanu pāris turpina kopdzīvi, lai gan pirms pusgada Maija no zeltneša bija noņēmusi laulības gredzenu. Nu tas atkal mirdz viņas pirkstā, izanalizējis "Kas Jauns".

Par sievu pie uzņēmēja Kaspara Krištopana Maija izgāja 2010. gada vasarā. Ģimenē pēc četriem gadiem ienāca dēls Pauls un vēl pēc diviem meita Linda.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!