Foto: Vida Press
21 gadu vecā amerikāņu dziedātāja Mailija Sairusa (attēlā) ir kļuvusi par mūsdienu popmūzikas perversāko būtni, tāpēc nemitīgi cenšas provocēt sabiedrību ar saviem izlēcieniem.

Protams, lielākoties visas provokācijas ir balstītas uz ķermeņa atkailināšanu, un arī aizvadītās nedēļas nogalē, apmeklējot Ņujorkas modes nedēļas ballīti, dziedātāja bija saģērbusies visai pieticīgi.

Mailija uz ballīti ieradās kopā ar dažiem slaveniem draugiem, tomēr neapšaubāmi vēlējās, lai visa uzmanība tiktu pievērsta viņai vienai pašai, un tas arī izdevās.

Fotogrāfi ar aizrautību iemūžināja Mailijas īpatnējo "tērpu", kas izpaudās kā melnas bikses un stilizēti saldējumi gabaliņi, kas pielīmēti vietās, kur sievietēm parasti ir krūtsgali.

Taču, it kā ar to vien būtu par maz, Mailija visu laiku smēķēja, bija uzlikusi idiotiskas brilles no medikamentu pilulām, bet ausīs iekarinājusi marihuānas lapiņas (dziedātāja nekad nav slēpusi, ka appīpēties - tas ir ļoti patīkami).

Pārsteigt modes nedēļas viesus viņai, protams, izdevās, tāpat kā nostiprināt savu reputāciju kā cilvēkam, kurš nespēj uzmanību piesaistīt ar savu mūziku.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!