Foto: RIA Novosti/Scanpix

Sestdien, 9. novembrī, Krasnogorskas pilsētā Maskavas apgabalā norisinājās prestižā skaistumkonkursa Miss Universe 2013 fināls, kurā uzvaras laurus plūca Venecuēlas pārstāve Marija Gabriela Islere (attēlā pa labi).

25 gadus vecā skaistule, kuras pilnais vārds ir Marija Gabriela de Hesusa Islere Moralesa un kura tiek dēvēta arī par Molliju, dzimusi trešajā lielākajā Venecuēlas pilsētā Valensijā, bet bērnībā viņa kopā ar ģimeni pārcēlusies uz Marakajas pilsētu, kur Marija arī augusi un ieguvusi izglītību.

Lai gan konkursā Marija pārstāvēja Venecuēlu, viņai ir arī Šveices pilsonība, jo meitenes vectēvs ir no šīs valsts.

Meitenei ir bakalaura grāds menedžmentā un mārketingā, bet savu dzīvi viņa saistījusi ar modeles darbu - 178 centimetrus garais augums, tumšie mati un pievilcīgā seja viņai ļāvis gūt atzīstamus panākumus modes industrijā, kā arī darboties vietējā televīzijā.

Pērn Marija kļuva par vietājā skaistumkonkursa uzvarētāju, bet Miss Universe konkursā viņa ir jau trešā Venecuēlas pārstāve, kura uzvarējusi pēdējo sešu gadu laikā.

Intervijās pasaulē skaistākā sieviete atzinusi, ka viņas pielūgsmes objekts ir māte, kura spējusi nezaudēt dzīvesprieku par spīti visām grūtībām, bet bērnībā meitenei ir bijis niķis bojāt vienaudžu ballītes, kurās Marija ieradusies neaicināta.

Marijas pirmā algotā nodarbošanās bijusi dāvanu saiņošana, kas viņai īpaši labi padevies, un arī pieaugušā vecumā skaistule labprāt pati iepakojot tuvākajiem cilvēkiem paredzētās veltes.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!