Foto: Vida Press
Kiprā dzimusī modele Sofija Hadžipanteli slavu un atpazīstamību iemantojusi ar savām kuplajām, kopā saaugušajām uzacīm. 22 gadus vecā daiļava propagandē dabisku, nedaudz mežonīgu izskatu, tomēr ne visiem tas ir pieņemams, un savulaik viņa sava izskata dēļ pat saņēmusi nāves draudus.

Plašāku atpazīstamību, pateicoties "Instagram" sociālajam tīklam, modele iemantoja pirms aptuveni diviem gadiem, un kopš tā laika viņas popularitāte tikai augusi – viņa piedalījusies gan dažādās reklāmas kampaņās, gan modes skatēs, gan arī noslēgusi līgumu ar britu modeļu aģentūru un pozējusi glancētu izdevumu vākiem.

Tāpat arī Sofija ir regulāra viešņa dažādos TV sarunu šovos, kur stāsta par savu neparasto izskatu un aicina arī citus akli nesekot sabiedrībā valdošajiem skaistuma standartiem, bet gan iemīlēt un cienīt savu dabisko izskatu.

Sofija, kura Mērilendas Universitātē ASV ir studējusi mārketingu, šomēnes viesojusies populārajā britu sarunu šovā "Good Morning Britain", kur nedaudz pastāstījusi par sevi, savu ikdienu un to, kā viņa sadzīvo ar nelabvēļu nievām.

Modele apgalvojusi, ka cenšas nelasīt negatīvus komentārus un nepievērst uzmanību tam, ko citi par viņu saka, tomēr reizēm esot neiespējami ignorēt nelabvēļus.

"Es bieži saņemu nāves draudus," šova vadītājiem atklājusi modele, kuras paziņojums izraisījis sašutumu. Tā, piemēram, raidījuma vadītājs Pīrss Morgans norādījis, ka cilvēki, kuri draudējuši modeli nogalināt viņas monouzacs dēļ, esot pretekļi.

"Es cenšos nelasīt negatīvos komentārus, man īsti nemaz nav laika iziet cauri visiem komentāriem un izlasīt katru no tiem. Tiesa, ir nedaudz žēl, ka, lai izlasītu labos komentārus, jāiziet cauri tik daudz ļaunajiem komentāriem, bet tas ir tā vērts, manuprāt," piebildusi modele.

Kamēr daļai sabiedrības ir grūtības pieņemt Sofijas izskatu, viņas puisis Zaks par savas mīļotās kopā saaugušajām uzacīm ir stāvā sajūsmā. "Viņš tās dievina," piebildusi modele, norādot, ka viņai ir svarīgs tikai tas, ko par viņu domā paši tuvākie cilvēki.
View this post on Instagram

I was born to do me

A post shared by Sophia Hadjipanteli ☠️🧿 (@sophiahadjipanteli) on Mar 15, 2019 at 1:13pm PDT

View this post on Instagram

🇨🇾🇨🇾🇨🇾🇨🇾🇨🇾🇨🇾🇨🇾

A post shared by Sophia Hadjipanteli ☠️🧿 (@sophiahadjipanteli) on Feb 25, 2019 at 8:56am PST

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!