Foto: Privātais arhīvs
Rīgā dzimusī krievu aktrise Agata Muceniece kopā ar bijušo vīru aktieri Pāvelu Prilučniju un abu bērniem devušies kopīgā ceļojumā uz Dubaiju, sociālajā tīklā "Instagram" informē Prilučnijs.

Pirms diviem gadiem ar skandālu virkni izjuka Latvijā dzimušās aktrises un par iekārojamāko krievu aktieri dēvētā Pāvela Prilučnija laulība. Neraugoties uz šo faktu, šobrīd abi kopā atpūšas Dubaijā.

"Pirms dažiem gadiem bijām šeit pat! Neticami, cik gan ātri aug bērni," aktieris komentējis attēlu, kurā ģimene pozē pie bērnu paradīzes "Legoland".

"Instagram" komentētāji min, ka pāris normalizējis savas attiecības un, iespējams, atkal saies kopā. Ne Prilučnijs, ne Muceniece nav snieguši paskaidrojumus par savu attiecību statusu šobrīd.

Savulaik Mucenieci un Prilučniju uzskatīja par paraugpāri Krievijas šovbiznesā, lai gan abi te pašķīrās, te atkal sagāja kopā. 2020. gadā notika pavisam krass pavērsiens abu vētrainajās attiecībās – Muceniece caur savas mātes "Instagram" kontu pasaulei vēstīja, ka cietusi no vīra vardarbības un aizbēgusi no mājām. Sākās abu šķiršanās process, pārim dalot īpašumus un tiesības aprūpēt bērnus.

Pēc laulības šķiršanas Prilučnijs palika dzīvot savrupnamā Piemaskavā, bet Muceniece ar bērniem apmetās dzīvoklī Maskavā.

Pāra laulībā pasaulē nākuši dēls Timofejs un meita Mia.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!