Foto: LETA/AP/Scanpix/LETA
Aizvadītajā nedēļā dedzīgi apspriestu ziņu netrūka nedz pasaulē, nedz Latvijā, un "Delfi Izklaide" ierasti piedāvā atskatīties uz dažiem no karstākajiem tematiem šovbiznesā.

Kivičs un Stendzenieks publiski saiet ragos

Foto: LETA

Mūziķis Andris Kivičs, kurš nesen draudēja izrēķināties ar visiem, kas darīs pāri viņa mīļotajai sievietei Lienei Skulmei, turpina cīnīties ar nelabvēļiem un viņu komentāriem. Viņš iesaistījies vārdu apmaiņā arī ar reklāmas speciālistu Ēriku Stendzenieku, un abi vīri nav kautrējušies viens otru arī publiski apsaukāt.

Lasīt vairāk

Aculiecinieka foto: Kivičs un Skulme kāpj lidmašīnā

Foto: DELFI Aculiecinieks

Mūziķis Andris Kivičs un viņa mīļotā sieviete Liene Skulme pamanījušies kļūt par apspriestāko mīlas pāri Latvijā. Sabiedrība ar lielu aizrautību seko līdzi abu gaitām, un pirmdien, 14. janvārī, kāds vērīgs aculiecinieks portālam "Delfi" steidz ziņot, ka pārītis dodas uz ārzemēm.

Lasīt vairāk

Amerikas latviete 'vegānu karaliene' ierauta skaļā seksa skandālā

Foto: Vida Press/LETA

Pasaules mediju uzmanības lokā 2016. gada rudenī nonāca populārā un slavenību iecienītā Manhatanas vegānu restorāna "Pure Food and Wine" īpašniece un šefpavāre, Amerikas latviete Sarma Melngailis (attēlā pa labi), kura kopā ar nu jau bijušo vīru Entoniju Strangi tika aizturēta un apsūdzēta par kompānijas līdzekļu izšķērdēšanu un nodokļu nemaksāšanu. Šomēnes viņas vārds skaļi izskanējis seksa skandālā.

Lasīt vairāk

Latviešu fotogrāfes veidotā kāzu foto sērija gūst starptautiskus panākumus

Foto: Linda Lauva

Ievērojamu atzinību guvusi populārā latviešu kāzu fotogrāfe Linda Lauva. Viņa nesen plūkusi uzvaras laurus starptautiskā konkursa "Gada kāzu fotogrāfs"("International Wedding Photographer of the Year 2018") kategorijā "Gada albums".

Lasīt vairāk

Triko un tīkliņzeķubikses: Viljamsa kortā provocē ar drosmīgu tērpu

Foto: AP/Scanpix/LETA

Par sevi runāt atkal likusi titulētā amerikāņu tenisiste Serēna Viljamsa. Viņa Austrālijas atklātajā tenisa čempionātā jeb "Australian Open" pārsteigusi ar drosmīgu tērpu, un šī nav pirmā reize, kad apģērbs, kurā sportiste izgājusi kortā, raisa plašas diskusijas.

Lasīt vairāk

Miljonārs Oļegs Fiļs mīļotajai pasniedzis ļoti īpašu dāvanu

Foto: Publicitātes foto

Jaunā gada pirmajā dienā ar sirsnīgu dāvanu savu mīļoto sievieti Kristīni Jelinsku iepriecinājis miljonārs, AS "ABLV Bank" līdzīpašnieks Oļegs Fiļs – viņš izredzētajai uzdāvinājis Bengālijas kaķi.

Lasīt vairāk

Andris Kivičs pēdējā brīdī atceļ koncertu Kuldīgā

Foto: Privātais arhīvs

Skumja ziņa visiem mūziķa un dzejnieka Andra Kiviča daiļrades cienītājiem – atcelts piektdienas, 18. janvāra, vakarā paredzētais mūziķa koncerts Kuldīgas restorānā "Bangert’s".

Lasīt vairāk

Saseksas hercogiene Megana izpļāpājas, kad dzims karaliskais bēbis

Foto: Vida Press

Britu karaliskās ģimenes fani šonedēļ iepriecināti ar jaunām ziņām par Prinča Harija un Saseksas hercogienes Meganas gaidāmo bērniņu. Beidzot tapis zināms, kad apmēram karaliskais bēbis varētu nākt pasaulē – tās būs aprīļa beigas.

Lasīt vairāk

Interneta sensācija: Bilde ar olu sasniedz jaunu rekordu

Foto: Publicitātes foto

Svētdien, 13. janvārī, sociālajos tīklos uzstādīts rekords – "Instagram" tīklā atrasta jauna populārākā bildīte. Turklāt, kas interesanti, tas nav kādas slavenas daiļavas selfijs, bet gan attēls ar pavisam parastu olu.

Lasīt vairāk

Kā pasaulslavenā tetovētā latviete Monami izskatījās pusaudzes gados

Foto: Privātais arhīvs

Interneta vidē populārs kļuvis izaicinājums, kura ietvaros ļaudis dalās ar pirms desmit gadiem uzņemtām fotogrāfijām, un zibakcijā iesaistījusies arī viena no populārākajām latvietēm virtuālajā vidē, pasaulslavenā tetovētā modele Monami Frost, īstajā vārdā Irēna Straume.

Lasīt vairāk

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!