Foto: RIA Novosti/Scanpix

Populārā vīriešu žurnāla Maxim krievu izdevuma redakcija decembra numurā publiskojusi ikgadējo sarakstu ar simts gada visseksīgākajām sievietēm Krievijā.

Topā, kas veidots pēc žurnāla lasītāju anketām, lielākoties, protams, iekļuvušas sievietes, kas saistītas ar šovbiznesu un regulāri redzamas TV ekrānos un dzeltenās preses slejās - gan dziedātājas, gan aktrises, gan modeles.

Saraksta desmitajā vietā iekļuvusi bijusī meiteņu grupas ВИА Гра dalībniece Anna Sedakova, tālāk seko titula Mis Krievija 2006 īpašniece Tatjana Kotova, televīzijas seja Irēna Ponarošku, aktrise Elizabete Bojarska, supermodele Irina Šeika, aktrise Ravšana Kurkova, bet ceturtā ir neceļos nogājusī jaunā aktrise Oksana Akiņšina.

Skaistuļu topa trešajā vietā iekļauta viena no visu laiku veiksmīgākajām Krievijas modelēm - 30 gadus vecā Natālija Vodjanova, kura, būdama precējusies ar angļu aristokrātu un miljardieri, aktīvi nodarbojas arī ar labdarību un reizēm filmējas kino.

Otrajā vietā ierindota 29 gadus vecā aktrise, televīzijas raidījumu vadītāja un modele Jūlija Sņigirja, kura nupat beigusi filmēties "Cietā rieksta" sērijas piektajā filmā A Good Day to Die Hard kopā ar Brūsu Vilisu.

Savukārt par skaistāko sievieti Krievijā atzīta 30 gadus vecā Vera Brežņeva, bet kuras pēdējos gados šādi topi nemaz nav iedomājami. Vēl viena nu jau izjukušās grupas ВИА Гра dalībniece (seksīgāko sieviešu simtniekā ir septiņas šīs grupas dalībnieces) šobrīd vairāk darbojas televīzijā un filmējas kino.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!