Deju studija PRO X nesen atzīmēja īpašu atskaites koncertu, kurā studijas dalībnieki uzstājās, viens otram demonstrējot apgūtās dejas. Atbalstot koncerta dalībniekus, kuru lokā ir arī šovā Okartes skatuve iepazītā dziedātāja Sabīne Berezina, pasākumā piedalījās arī dziedošais policists Nikolajs Puzikovs (attēlā) un citi Okartes talanti – Madry un Mārtiņš Ruskis.

"Šis pasākums ir kā atskaites koncerts, kurā katrs no deju studijas dalībniekiem atrāda, ko ir iemācījies konkrētajā laika posmā. Piedalās gan tie, kas deju studijā darbojas vairākus gadus, gan tie, kas dejot sākuši pavisam nesen.

Dalībnieki saviem priekšnesumiem var pieaicināt arī kādus mūziķus - šoreiz tika uzaicināts Nikolajs Puzikovs, Mārtiņš Ruskis un Madry. Arī es pati koncertā ne tikai atrādīju deju, ko ar savu grupiņu pa šo laiku biju iemācījusies, bet arī nodziedāju pāris dziesmu," sarunā ar DELFI Izklaide stāsta Sabīne Berezina.

Neraugoties uz ievērojamo skatuvisko pieredzi, Sabīne atklāj, ka pirms priekšnesuma bijusi tik ļoti satraukusies, ka gandrīz noģībusi.

"Pirms dejas priekšnesuma biju tā pārbijusies, ka pat drebēja kājas. Tomēr viss iecerētais izdevās, un esmu ar sevi ļoti pamierināta. Vienmēr esmu vēlējusies attīstīt kustību mākslu un ritmiku, un nu man tas arī sāk izdoties.

Šī bija pirmā reize, kad uzstājos kā dejotāja, un jauniegūtā pieredze man ļoti patīk. Tā kā izpildu deju mūziku, tad prasme labi kustēties uz skatuves man ir ļoti svarīga, un šī ir lieliska iespēja sevi pilnveidot.

Iespējams, kādreiz varēšu uzstāties ne tikai kā dziedātāja, bet arī kā dejotāja piedalīšos sacensībās," priecājas jaunā izpildītāja, kura uz deju studiju iedvesmojusi nākt pat draudzenes un Okartes šova kolēģi Madry.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!