Foto: Vida Press
Pasaules medijos aizvien biežāk parādās ziņas par 44 gadus veco austrālieti Eidžeju Ročesteru (attēlā), kura šobrīd ir omulīga apalīte, taču paradoksālā kārtā savulaik vadīja tievēšanas šovu citiem tusnīšiem.

Austrālijas televīzijas šovu ar ne visai glaimojošo nosaukumu The Biggest Loser Eidžeja vadīja no 2006. līdz 2009. gadam, bet tas bija viens no retajiem laika posmiem viņas dzīvē, kad Eidžeja bija salīdzinoši tieva.

Pēdējo desmit gadu laikā Eidžejas ķermeņa masas svārstības bijušas dramatiskas - 161 centimetru garā sieviete no 140 kilogramiem notievēja līdz 53, bet pēdējo gadu laikā atkal pieņēmusies svarā par 57 kilogramiem.

Sieviete neslēpj, ka pie vainas ir depresija, tāpēc viņa katru dienu mielojas ātrās apkalpošanas restorānos un sapņo "pierīties līdz nāvei".

"Manas brokastis varētu ēst trīs cilvēki - pankūkas šķīvja izmērā, cepts bekons, eļļā cepti kartupeļi, divas olas, divi cīsiņi. Pēc tam es apguļos un visu dienu gandrīz nekustos, jo aizsprostoto artēriju dēļ to nemaz nevaru izdarīt," intervijās stāstījusi apalīte.

Pusdienlaikā viņa ietraušas automašīnā un dodas uz tuvāko makdonaldu, lai saēstos frī kartupeļus un burgerus. Viņai vienīgi žēl, ka skapis pilns ar drēbēm, kuras vairs nevar uzvilkt. "Kur palika tā tievā meitene?" - regulāri nodomā Eidžeja.

Psiholoģiskās problēmas sievietei ir grūtās bērnības dēļ - viņas māte savu meitu pameta, bet pamāte par viņu ņirgājās gan fiziski, gan morāli.

Kad Eidžejai bija 22 gadi, viņa uzmeklēja savu bioloģisko māti, taču gadu vēlāk viņa izdarīja pašnāvību. Savukārt dēlam Kajam, kuram šobrīd ir 13 gadi, bērnībā ārsti uzstādīja diagnozi Aspergera sindroms.

Neraugoties uz problēmām un lieko svaru, Eidžeja bieži vien ir priecīga un nekautrējas gozēties peldkostīmā.

Turklāt viņa ir arī gana bagāta - viņa sarakstījusi bērnu grāmatiņu, kā arī pamācības svara zaudēšanā, no kurām populārākā ir grāmata Slinkas meitenes rokasgrāmata svara zaudēšanā un slaidas līnijas iegūšanā.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!