Foto: Vida Press

Sugar daddy jeb "cukura tētuki" ārzemēs kļuvuši par īstu modes lietu. Daudzas jaunas, skaistas dāmas uztur brīvas attiecības ar turīgiem vīriešiem pusmūžā, kas gatavi apmaksāt daiļavu ikdienas tēriņus. Pretī sievietes sniedz kopā pavadītu laiku, komplimentus, sajūsmu un nereti arī seksu.

Daudziem šāds attiecību modelis nav pieņemams, un "cukura mazulītes" tiek nosodītas. 27 gadus vecā britu daiļava Lara izdevumam The Times Magazine atklājusi savu dzīvesstāstu un to, kādēļ viņa sākusi satikties ar "cukura tētukiem".

Sieviete savu seju un uzvārdu vēlējusies paturēt noslēpumā, taču viņas stāsts britu medijos izpelnījies milzīgu ievērību, jo tajā atklāta sāpīgā patiesība par to, cik smagi viņai nācies nopūlēties, lai piepildītu sapni par augstāko izglītību.

Lara stāstījusi, ka viņa pirms pāris gadiem pārcēlusies uz Londonu, lai uzsāktu studijas augstskolā. Meitene bijusi pārsteigta, cik dārgi izmaksājusi dzīvošana Anglijas galvaspilsētā.

Turklāt arī izglītība maksājusi bargu naudiņu – Lara paņēmusi 40 tūkstošus britu mārciņu lielu studiju kredītu, lai apmaksātu mācības augstskolā.

Meitenes krāšņais sapnis par dzīvi Londonā pamazām izplēnējis, jo viņai nācies saskarties ar lielām naudas grūtībām. Visbeidzot viņa ķērusies pie pēdējā salmiņa – daiļava piereģistrējusies "cukura tētuku" un "mazulīšu" iepazīšanās portālā Seeking Arrangement.

Nebija ilgi jāgaida, kad viņa tika pie sava pirmā sponsora – skotu izcelsmes pusmūža vīrieša, kurš Laru veda vakariņās uz dārgiem restorāniem un apbēra ar skaistām dāvanām.

Abi tikās pāris nedēļas, līdz Lara sāka satikties ar citu "cukura tētuku". Arī otrais sponsors par viņu rūpējies, uzturējis un devis naudu. Trīs gadu laikā sieviete kopumā satikusies ar desmit "cukura tētukiem".

Kā stāstījusi Lara, viņai esot savi noteikumi – ne ar visiem sponsoriem meitene pārgulējusi. Tiesa, nesen viņa atradusi īsto mīlestību. Viņa uzsākusi nopietnas attiecības ar savu pēc kārtas desmito "tētuku".

Lara stāstījusi, ka vīrietis par viņu ir desmit gadus vecāks un strādā finanšu sfērā. Lai gan abi skaitās pāris, viņš joprojām meitenei dod tūkstoš mārciņu mēnesī, lai viņa varētu atmaksāt studiju kredītu.

Tāpat viņš apmaksā dzīvokļa īri, jogas nodarbības un citus Laras ikdienas tēriņus. Abi pagaidām nav ievākušies kopīgā miteklī un izbauda randiņu periodu.

Lara dižojusies, ka vīrietis esot neizmērojami dāsns. Viņa nesen apceļojusi Šrilanku, Grieķiju un Taizemi. Katrā zemē meitene pavadījusi vienu mēnesi, un arī šos prieciņus līdz katram centam apmaksājis viņas šī brīža "cukura tētuks".

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!