Foto: Privātais arhīvs/Vida Press
Izcilās amerikāņu aktrises Merilas Strīpas 35 gadus vecā meita Greisa Gammere otro reizi izgājusi pie vīra. Zīmīgi, ka savu jauno dzīvesbiedru viņa pazīst pavisam neilgi, raksta "Mail Online".

Greisa Gammere – aktrises Merilas Strīpas un skulptora Dona Gammera meita – otro reizi izgājusi pie vīra. Viņa apprecējusies ar mūziķi un dīdžeju Marku Ronsonu, kurš par Greisu ir 11 gadus vecāks.

Gammere, kura arīdzan ir atzīta Brodvejas aktrise, tikai pērn šķīra savu pirmo laulību. Viņas savienība ar mūziķi Teju Strethernu oficiāli ilga tikai 42 dienas.

Aktrises otrās laulības arī varētu šķist pārgalvīgs solis, jo ar Ronsonu viņa pazīstama visai neilgi, vienlaikus jaunais vīrs, internetā publiskojot kāzu foto, raksta: "Mana lielā mīla uzradās no nekurienes. Esmu pārliecināts, ka bija vajadzīgi 45 gadi, lai es kļūtu par vīrieti, kurš ir tavas mīlestības vērts. Ceru, ka varēšu ar tevi pavadīt laiku līdz pat mana mūža pēdējai dienai, un vēl pēc tam," pauda Ronsons, kuram pašam aiz muguras arī ir viena septiņus gadus ilga laulība ar franču modeli.

Greisa Gammere ir viena no četriem Merilas Strīpas bērniem, kas dzimušas viņas vienīgajā laulībā ar Donu Gammeru. Pāris apprecējās 1978. gadā. Gammeri uzaudzinājuši trīs meitas un vienu dēlu un ir kopā joprojām.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!