Foto: Privātais arhīvs

Latviešu basketbolista Kristapa Porziņģa mīļotā meitene Laura Vizla pēc īsas uzturēšanās Latvijā atkal atgriezusies Dalasā, ASV. Savus sekotājus viņa priecē ar jauniem attēliem, kuros demonstrē savu jauno stilu.

Dejotāja un bijusī "VEF Rīga" karsējmeitene Laura Vizla pēc īsas vizītes Latvijā atkal atgriezusies Dalasā, kur dzīvo un strādā NBA "Mavericks" spēlētājs Kristaps Porziņģis.

Līdz ar šo pavērsienu nedaudz mainījies arī Vizlas veidotais "Instagram" saturs, proti, ja iepriekš meitene nesmādēja selfijus no vannasistabām, akcentējot savas sievišķās formas, tad nu priekšroka dota nobriedušākas dāmas tēlam.

Vēl būdama Rīgā, Laura Vizla ļāvusies savas draudzenes Agnijas Grigules vīzijai par liktenīgās sievietes tēlu, un to Laura "paņēmusi līdzi" arī uz ASV. Platas treniņbikses, piegulošus krekliņus un augstas zirgastes viņa nomainījusi uz elegantākām drēbēm, bet koptēlu paspilgtina brīvlaista matu kodaļa. Lauras jauno tēlu atzinīgi ar "laikiem" novērtējis arī meitenes mīļotais Porziņģis.

View this post on Instagram

A post shared by lv (@lauravizla)

View this post on Instagram

A post shared by lv (@lauravizla)

View this post on Instagram

A post shared by lv (@lauravizla)

Jau vēstīts, ka par Porziņģa attiecībām ar rīdzinieci Lauru pašmāju dzīvesstila presē mēļots jau sen, kopš 2019. gada. 25 gadus vecais sportists par šīm attiecībām nekad nav izteicies, un tikai šā gada 14. februārī virtuālajā vidē parādījās abu pirmā kopbilde.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!