Foto: DELFI

Sestdien, 17. martā, iepirkšanās centra Galleria Riga trešajā stāvā visas dienas garumā pulcējās māmiņas, lai tirgotos jau otrajā Rīgā notikušajā Andelē Mandelē, kas veltīta bērniem.

Bērniem veltītajā Andelē Mandelē piedalījās aptuveni 50 pārdevējas, kuras tirgoja gan bērnu drēbītes, gan rotaļlietas, gan citas mantas, bet visas dienas garumā pērļu medības apmeklēja desmitiem pircēju, lai savām atvasēm atrastu ko lietderīgu un skaistu par salīdzinoši zemām cenām.

Māmiņām, kuras uz tirgošanos ieradās kopā ar savām atvasēm, mazuļus uz iepirkšanās laiku bija iespēja atstāt bērnu istabā, kur viņus uzmanīja auklītes, bet tāpat starp sievietēm un bēriem varēja sastapt pa kādam stiprā dzimuma pārstāvim, kuri bija ieradušies atbalstīt savas otrās pusītes gan pirkšanas, gan pārdošanas procesā.

Kā jau ierasts, pēc tirgošanās daudzas pārdevējas neiztirgotās mantiņas kā ziedojumu atstāja pasākuma norises vietā, un jau svētdien visas bērnu drēbītes, kuras šoreiz bijušas īpaši daudz, tika aizvestas uz Ķegumu, kur aprīļa sākumā notiks bērniem veltīts labdarības pasākums.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!