Foto: Mango
Viens no pasaules izcilākajiem dziedātājiem, vairākās valstīs par dzīvu leģendu dēvētais multimākslinieks Roberto Meloni (attēlā) nav kļuvis par diētu upuri un arī netīko pēc tievām ķermeņa formām, jo viņam, pēc paša domām, piederas stipra vīrieša tēls.

Sarunā ar izklaides portālu Mango Roberto sūdzas, ka viņam nepatīk, ja tādā pat kreklā kā viņam pa ielu nāk pretī vēl 20 cilvēki. Tad dziedātājam liekas, ka tas jau līdzinās klonēšanai.

"Man patīk atšķirties no citiem, un tāpēc apģērbu un apavus lielākoties iegādājos Itālijā. Turklāt Itālijā ir izdevīgāk iegādāties apģērbu, jo cenas ir daudz lētākas nekā Latvijā. Iepērkoties Itālijā, apģērbam un apaviem naudu nežēloju," stāsta Roberto, kurš maija sākumā ieplānojis doties Romas brīvdienās, kuru laikā paredzēts gan šopings tādos apģērbu zīmolu veikalos kā Roberto Cavalli un Armani, gan itāļu apavu Paciotti veikala apmeklējums.

"Man tik ļoti patīk brīvdienās aizbraukt pie draugiem uz Romu, jo Roma - tas ir tāds enerģijas avots! Kad pastaigājos pa pilsētas ieliņām, aizstaigāju līdz Kolizejam un Vatikānam. Tur ir tāda aura! Protams, arī neizpaliks kopīga iedzeršana draugu lokā," par savu dzimto Itāliju jūsmo Roberto.

"Latvijā tādu apavu nav. Paciotti ir ļoti augstas kvalitātes, un man nepieciešams, lai manā garderobē ir pieci pāri kurpju. Tā kā man nav mašīnas un daudz staigāju kājām, man vajadzīgi labi apavi," skaidro Roberto, kurš, izvēloties aksesuārus, lielu nozīmi piešķir arī brillēm.

"Ja izvēlos brilles, tad tikai Ray Ban, kas ir augstas kvalitātes, jo nav jau prāta darbs staigāt ar sliktām brillēm - tā arī redzi neatgriezeniski var sabojāt," vērīgi analizē Roberto, kurš pēc atgriešanās Latvijā ieplānojis intensīvi apmeklēt lietuviešu valodas kursus.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!