Foto: DELFI

Jaunā dziedātāja Sandija Vīgante (attēlā), kura allaž lepojusies ar skaisti sievišķīgām auguma aprisēm, pēc atgriešanās no Šveices, pateicoties Latvijas labumiem, pieņēmusies svarā. Lai atgūtu labu formu, Vīgante pati sev izstrādājusi treniņu programmu, ko izpildīt mājās, datora priekšā.

"Kad pirms divām nedēļām atgriezos Latvijā, radi mani sagaidīja ar cienastiem, un es mazliet "atlaidu bremzes" ēdiena ziņā. Tā kā mans svars dienas laikā var mainīties par vairākiem kilogramiem, konkrētu klāt nākušo kilogramu skaitu nevaru pateikt," sarunā ar DELFI Izklaide stāsta Sandija.

Lai mājinieku galdā celtos labumus varētu ēst mierīgu prātu, dziedātāja izstrādājusi sev speciālu vingrošanas programmu, kura nemaksā neko un noderēs ikvienai meitenei.

"Internetā lejuplejādēju speciālus treniņu programmu video - Body Balance, Body Pump un Turbo Fire. Kā pamostos, izvingrojos pie kādas no šīm programmām. Katrai dienai man ir cits treniņš," atklāj dziedātāja, piebilstot, ka sestdienās un svētdienās sev gan dod brīvdienas.

Viņa zina stāstīt, ka programmas ir ļoti efektīvas - piemēram, Turbo Fire programmā esot tāda slodze, ka jau pēc pirmajām divām sportošanas minūtēm dziedātāja ir pilnībā slapja. Šādu pieeju viņa uzskata par lielisku alternatīvu sporta zālei.

"Nav vērts tērēt naudu sporta kluba abonomentam, ja to pašu var darīt mājās. Es pati, piemēram, ja nopērku sporta kluba abonomentu, klubu tāpat apmeklēju reti, jo man speciāli jābrauc uz centru, jāpavada laiks ceļā. Mājās vingrot ir daudz ērtāk," uzskata pievilcīgā auguma īpašniece.

Lai vingrošana sniegtu efektu, Sandija atgādina, ka pusstundu pēc sportošanas nevajadzētu ēst, tomēr aicina meitenes lepoties ar dabas dotajām formām un netiekties pēc pārlieku liela kalsnuma.

"Es apzinos, ka pati nekad nebūšu modele - man nav tāda miesas būve. Man jāpiedomā, lai es neizplūstu kā valis, bet tāpēc es netaisos sevi badināt," teic Sandija.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!