Foto: Publicitātes foto

Ilgi gaidītus jaunumus izziņojusi latviešu seksa dižpārdokļu autore Karīna Račko – drīzumā iznāks viņas trešais romāns ar nosaukumu "Samaitātā", un pati rakstniece sola, ka tas būšot viņas līdz šim provokatīvākais darbs.

Plašāku sabiedrību par jaunumiem rakstniece informējusi ar sociālo tīklu starpniecību, publiskojot intriģējošu video.

"Viņš nespēja viņai nepieskarties. Viņa neprata atteikties. Rotaļājoties uz naža asmens, var nākties sagriezties," vēstīts video kadros, kuru noslēgumā beidzot arī tiek atklāts jaunā romāna nosaukums – "Samaitātā".

Račko jaunā grāmata dienasgaismu ieraudzīs jau pavisam drīz. Kā norādījusi autore, sīkāka informācija, kad tieši tas notiks, tiks publiskota viņas sociālo tīklu profilos.

"Varbūt sekss patiesībā ir vienīgais mirklis, kad cilvēka dzīve nav teātris?" paziņojumā par jaunā romāna drīzo iznākšanu "Instagram" tīklā vēstījusi Račko, un viņas daiļrades cienītāji jau sākuši nepacietīgi dīdīties, nespējot sagaidīt dienu, kad beidzot varēs rokās turēt grāmatu, kas solās būt īpaši izaicinoša.

Atgādinām, ka Račko pērn atvēra pilnīgi jaunu lappusi latviešu literatūrā. Viņas pirmais erotiskais romāns "Saplēstās mežģīnes" kļuva par īstu sensāciju, un autore par iedvesmas trūkumu nevar sūdzēties – šopavasar ne mazāk ievērojamus panākumus guva arī viņas otrais romāns "Debesis pelnos".

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!