Foto: Privātais arhīvs
Mākslinieka Aivara Vilipsōna un tautā mīlētās dīvas Baibas Sipenieces-Gavares mīlestībā dzimusī meita Grieta atradusi darbu veikalā "Sexy style" – to viņa drosmīgi apcerējusi "YouTube" raidījumā "Sviests manā galvā". Ko par meitas karjeru domā tētis, šonedēļ interesējies žurnāls "Kas Jauns".

Nesen savu interneta dzīvi uzsācis jauns sarunu šovs "Sviests manā galvā", kuru vada Baiba Sipeniece-Gavare kopā ar savām divām meitām. Vienā no raidījumiem Baibas 22 gadus vecā meita Grieta atklāja, ka nu naudu pelna intīmpreču veikalā, un jaunais darbs lauzis viņas pieņēmumus par "vidējā latvieša seksuālo dzīvi". Piemēram, agrāk viņai šķitis, ka cilvēkiem pēc 50 gadu vecuma seksa vairs nav.

Grieta veikalā ir pārdevēja ar uzdevumu klientiem paskaidrot, kam un kāpēc domāta kāda seksa rotaļlieta. Tiesa gan, par seksoloģi kļūt viņa neplāno un rudenī grasās braukt studēt uz Vāciju.

Žurnāls "Kas Jauns" vaicāja Grietas tēvam, kā viņš vērtē meitas karjeru intīmpreču rūpalā. Viņaprāt, tas ir pavisam normāli: "Tas ir labi, ka cilvēks vispār strādā," teic Vilipsōns. Mākslinieks savu atvasi veikalā Kr.Barona ielā apciemo regulāri; blakus atrodas viņa iecienītā kafejnīca "Osiriss", kurp abi dodas pusdienās.

"Izņemu viņu no veikala, kolēģēm apsolos, ka atgriezīšu, kad būsim paēduši," skaidro mākslinieks un piebilst, ka pats pie Grietas vēl nav iepircies, jo pagaidām neesot tādas vajadzības. "Bet es jau, protams, būtu priecīgāks, ja viņa kādā konfekšu veikalā strādātu, tad es būtu caurām dienām pie viņas," smej Vilipsōns.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!