Foto: AP/Scanpix/LETA
Ar neredzētiem, apburošiem foto savus atbalstītājus iepriecinājusi britu karaliskā ģimene. Plašākai sabiedrībai atrādīti kadri, kuros Prinča Viljama un Kembridžas hercogienes Katrīnas atvases princis Džordžs, princese Šarlote un mazais princis Luiss rotaļājas dārzā.

No 21. līdz 25. maijam Londonā norisināsies Čelsijas ziedu izstāde, kuras rīkošanā aktīvi iesaistījusies arī trīs bērnu māmiņa Katrīna – viņa pati dizainējusi un kopā ar palīgiem izveidojusi krāšņu dārzu, kas priecēs izstādes apmeklētājus, vēsta raidsabiedrība BBC.

Aizvadītās nedēļas izskaņā savas mammas veikumu devušies novērtēt abi viņas dēli un meita, un karalisko bērniņu aušošanās dārzā tapusi iemūžināta sirsnīgos foto, kas vēlāk izlikti publiskai apskatei Kensingtonas pils oficiālajos kontos sociālajos tīklos.

Mazuļi rotaļājušies, plunčājuši pēdas strautiņā, šūpojušies un priecājušies par zaļumiem. Savukārt lauvas tiesu uzmanības savam brālim un māsai nozadzis mazais princis Luiss, kurš pasaulē nāca pērn 23. aprīlī.

Kā liecina kadri , gadu vecais zēns jau iemācījies staigāt, un tas sajūsminājis daudzus britu karaļnama un Kembridžas hercogu pāra atbalstītājus.

Atgādinām, ka Luisa brālis Džordžs jūlijā svinēs sesto dzimšanas dienu, bet viņa māsiņai Šarlotei 2. maijā apritēja četri gadiņi.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!