Foto: Instagram.com/elle_flower_/
Tverkings jeb enerģiska dibena vaigu kratīšana ir viens no šī brīža populārākajiem popkultūras deju stiliem. Pēcpuses tiek drebinātas visur, kur vien skaties – videoklipos, naktsklubos, internetā un reklāmās. Viena īpaši iedvesmojoša un meistarīga šī deju žanra lietpratēja dzīvo Austrālijā.

Ārzemju mediju ievērību šonedēļ izpelnījusies 27 gadus vecā Ella Flovera (attēlā) no Sidnejas. Viņa ir tverkinga instruktore, kuru šim deju novirzienam pievērsties pamudinājušas dibenu dricelētājas no Krievijas un Amerikas.

"Es skatījos Krievijā un Amerikā uzņemtus video un jutos fascinēta. Sāku mājās trenēties. Es agrāk nodarbojos ar hip-hopa dejām un visu mūžu esmu uzstājusies, un tverkings bija jauns stils, kuru vēlējos apgūt," intervijā izdevumam "Daily Mail Australia" sacījusi Ella.

Ella sākusi apmeklēt tverkinga nodarbības, un drīz vien viņa pati kļuvusi par pasniedzēju. Tiesa, pagaidām dupsīša kratīšana nav kļuvusi par viņas pamatdarbu, taču sieviete kādu dienu būtu gatava pamest pilna laika darbu mediju sfērā un nodarboties tikai ar tverkošanu.

"Kad es neuzstājos, man ir sajūta, ka izšķiežu laiku. Tas būtu lieliski, ja deja kļūtu par visu manu dzīvi," sacījusi Ella.

Daiļava arī uzsvērusi – tverkings lieliski palīdz uzlabot fizisko formu un ceļ pašapziņu. Savukārt tas, ka daži dibena kratīšanu uzskata par visai piedauzīgu nodarbi, viņasprāt, esot pagalam aplams viedoklis.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!