Foto: Privātais arhīvs
28 gadus vecā aktrise Anastasija Šuļzenko iesūdzējusi tiesā savu bijušo mīļāko Sergeju Gluško, plašāk zināmu kā dziedošo striptīzdejotāju Tarzānu.

Nau jau vairāk nekā mēnesi Krievijas šovbinzesu turpina tricināt sānsoļu skandāls, kurā iesaistīts Tarzāns un viņa mīļākā Šuļženko.

Tarzāna sieva, krievu estrādes dīva Nataša Koroļova, šķiet, piedevusi viņam neuzticību, taču aktrise Šuļženko gan neliekas mierā. Kā medijiem pavēstījis Šuļženko advokāts Vadims Ļaļins, jaunā sieviete tiesā iesniegusi civilprasību saistībā ar traumām, kuras gūtas, tiekoties ar Tarzānu.

Kā skaidro advokāts, Šuļzenko guvusi ievainojumus, tiekoties ar bijušo mīļāko. "Satikās, notika ķilda, kas beidzās ar traumu. Mēs šeit redzam tīšu grūdienu, kā rezultātā notika kritiens," paskaidrojis aktrises aizstāvis. Tiesa, nekur nav teikts, ka vainīgais varētu būt tieši Tarzāns. Tieši tāpēc, kā saka advokāts, mērķis ir saukt pie atbildības kādu cilvēku, lai viņš pierāda, ka nav vainīgs.

Šonedēļ Krievijas TV šovā "Tiešais ēters" Šuļženko klāstīja, ka gribējusi satikties ar Tarzānu un izrunāt visas nesaskaņas. Taču pēc tikšanās nonākusi slimnīcā gūto traumu dēļ. Raidījumā tika demonstrēts arī videoieraksts, kurā Tarzāns atraida parunāties lūdzošo Šulženko.

Bet nule notikušā intervijā pie TV personības Ksenijas Sobčakas Tarzāns ar sievu Koroļovu klāstīja, ka ir ierauti šantāžas spēlē, kur galvenās lomas pieder Šuļženko un viņas draudzene, kuras arī publiskoja faktu par Tarzāna neuzticību.

Jau vēstīts, ka Krievijas medijos Tarzāna, Šuļženko un Koroļovas drāma ir plaši apspriesta. Tarzāns gan atzina sānsoli, taču turpina noliegt, ka viņam ar Šuļženko bijis ilgstošs romāns, kā to apgalvo pati Šuļženko.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!