Pagājis jau vairāk nekā mēnesis, kopš TV3 pārvērtību šova "Operācija: Jauna dzīve" dalībnieki piedzīvojuši pārvērtības.

Katram no dalībniekiem šīs pārvērtības ir atnesušas gan vizuālas, gan emocionālas pārmaiņas. Kā dalībnieki vērtē ekspertu komandas paveikto un kā viņi sadzīvo ar pārvērtībām? Noskaties video!

Šova dalībnieku pārvērtības tiek realizētas kopā ar speciālistu komandu – psiholoģi Ingu Bērziņu, plastiskās ķirurģijas guru Dr. Med. Eduardu Jurševicu ("Lipex"), sertificētu sejas, mutes un žokļa ķirurgu Dr. Vadimu Kļimecu ("Lipex"), otolaringoloģi Tatjanu Bogdanovu ("Lipex"), estētiskās zobārstniecības ekspertu Dr. Raivi Sietnieku ("Confidental"), kā arī Karīnai, Renāram, Leilai, Inetai un Nataļjai acu ķirurgs Dr. Fēlikss Lūkinu (Dr. Lūkina acu klīnika) veica redzes korekcijas operācijas.

Ineta uzskata, ka tikai tagad viņai ir sākusies atgriešanās dzīvē. "Līdz šim esmu ļoti norobežojusies no cilvēkiem. Tas ir milzīgs ieguvums, ka esmu sākusi dzīvot! Tagad ļoti gribētos sastapt sev blakus mīļu un sirsnīgu cilvēku. Ļoti ceru, ka man tas izdosies!"

Renārs īpaši novērtē redzes korekciju, jo līdz viņš, sēžot istabā, pat neesot redzējis pulksteni pie sienas, bet pēc redzes korekcijas viņš jūt, ka jebkuru darbu spēj veikt pilnvērtīgāk. Caur joku Renārs min, ka arī smaids rada tūlītējus ieguvumus: "Mans dēls man vairāk smaida pretī!"

Madara atzīst, ka viņa vienmēr ir bijusi introverta, viņai vislabāk patika būt mājās. "Un tagad esmu kļuvusi ekstraverta, man vajag iziet sabiedrībā, satikt cilvēkus, sarunāties. Tā ir fantastiska sajūta, ko iedevušas operācijas!"
Nataļja uzskata, ka šī bijusi vērtīga pieredze, kas likusi izkāpt no savas komforta zonas, atteikties no principiem: "Es uzskatu, ka operāciju laikā esmu pieaugusi," viņa teic.

Karīna ir pārliecināta, ka viņa savā dzīves grāmatā ir gatava sākt jaunu nodaļu. "Pirms kāda laika es vēl nespēju iedomāties, ka smaidīšu jebkuram pretimnācējam un varēšu uzvilkt skaistu kleitu, bet tagad tas notiek!"

Danēla ir lepna par savu jauno augumu. "Es vienā brīdi piefiksēju, ka eju stalti, ka nav tas fiziskais smagums, kas mani nomāca. Man beidzot ir, ko rādīt! Un es saku "jā" savai jaunajai dzīve!"

Leila atzīst, ka viņa nespēj izskaidrot to laimes sajūtu, ko šovs ir radījis. "Operācijas manu dzīvi ir pagriezušas par 180 grādiem – es mīlu šo jauno dzīvi! Man ir žēl tās Leilas, kas dzīvoja iepriekš! Man ir aizvērušās durvis un atvērušies vārti," viņa uzskata.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!