Foto: F64

Aktrise Raimonda Vazdika (attēlā) ir no tām sievietēm, kuras, šķiet, nekad nezaudē labo formu. Skatuves māksliniece atklāj, ka, lai nepārēstos gardumus, ievēro vienu elementāru pamatprincipu, un viņai nav pat celulīta.

"Tikko parādās pirmie saules stari, jāiet ārā, gaismā, lai kompensētu skābekļa un gaismas trūkumu organismā, kas radies tumšajā ziemā. Noteikti jāēd kaut kas zaļā krāsā - asni un lociņi," sarunā ar DELFI Izklaide skaistuma ieteikumos pavasarim dalās izskatīgā aktrise.

Viņa pati uz palodzes audzē lociņus, bet šopavasar iecerējusi doties uz veikalu pēc īpašjām sēkliņām, lai izmēģinātu populāro asnu diedzēšanu. Ar diētām Vazdika neaizraujas, taču ievēro vienu svarīgu priekšnoteikumu, lai saglabātu labu augumu.

"Es cenšos nenest mājās kaitīgus produktus - nekad nepērku čipšus un majonēzi, kaut gan man tā ārkārtīgi garšo. Zinu: ja mājās tas viss būs, tas ātri vien tiks apēsts, bet, ja nebūs - varēs iztikt. Tāpēc uz veikalu jāiet paēdušam un labā garastāvoklī, lai varētu iepirkt tikai veselīgus produktus," iesaka Vazdika.

Viņa atklāj, ka neaizraujas ar dārgiem krēmiem un spriež, ka brīžiem dažādas ķīmijas smērēšana uz ādas var radīt pretēju rezultātu cerētā skaistuma vietā.

"Uz ķermeņa vispār cenšos neko nezieķēt. Iespējams, tas ir iemesls, kāpēc man nav celulīta - es uz ķermeņa neziežu virsū apšaubāmus šķidrumus. Nekad nevar zināt, kas tajās burciņās ir paslēpies - kur garantija, ka šie krēmi patiesībā nerada celulītu?" spriež Vazdika.

Aktrises talantu un daiļumu pašlaik iespējams novērtēt teātra klubā Austrumu robeža melodramatiska komēdijā Viņi dejoja 100 vasaras. Mūziķi un aktieri dodas virtuālā ceļojumā, kurš aizved gan uz Rīgas trīsdesmito gadu bohēmu, gan hipiju laiku, gan tālāku nākotni. Izrādē Vazdika ir ne tikai aktrise, bet arī scenārija autore un režisore.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!