Foto: Kadrs no video
Daudzi ārzemnieki, kas paviesojušies Latvijā, nebeidz vien slavēt šīs zemes kultūru, dabu, galvaspilsētas skaisto arhitektūru un unikālo šarmu. Divi amerikāņu "YouTube" vlogeri – Džesa un Braiens – izveidojuši video, kurā uzskaita iemeslus, kāpēc viņi mīl Latviju.

"Delfi Izklaides" lasītāji ar Braienu Velezu ir jau pazīstami. Viņš ļaužu uzmanību piesaistījies ar videoklipiem, kuros vērtē dažādās valstīs populāras dziesmas, mēģina runāt svešvalodās un citos veidos izzina pasauli. Nesen viņš izvērtēja piecus populārus latviešu hitus.

Braiens ir precējies ar latvieti, un viņš jau vairākkārt paviesojies Latvijā.

Nesen jauneklis atkal bija atbraucis uz Rīgu, un šoreiz viņš saticies ar Latvijā dzīvojošo amerikānieti Džesu, kura savas gaitas Latvijā aktīvi dokumentē sociālajos tīklos, tostarp arī "YouTube" video blogā.

Abi jaunieši izveidojuši visai iedvesmojošu videoklipu, kurā skaidrojuši, kāpēc viņiem tik ļoti iepatikusies Latvija.

Kā atklājusi Džesa, amerikāņiem ir ļoti vājas ģeogrāfijas zināšanas, un viņa tikai pavisam nesen uzzinājusi par Baltijas valstīm, un īpaši viņai sirdī iekritusi tieši Latvija.

Kā vienu no plusiem Džesa minējusi gadalaiku maiņu – Latvijā iespējams izbaudīt gan vasaru, gan ziemu. Tāpat arī uzslavas veltītas latviešu virtuvei, un jaunieši arī uzsvēruši – šajā valstī ir ļoti saprātīgas cenas, tāpēc iespējams gan salīdzinoši lēti paēst, gan ceļot.

Džesa un Braiens arī slavējuši latviešu angļu valodas zināšanas, rakstura iezīmes un veltījuši daudz citu komplimentu gan Latvijai, gan tās iedzīvotājiem.


Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!