Foto: Publicitātes foto

Nav noslēpums, ka bieži vien interesantākie un aizraujošākie notikumi atgadās tieši šovu un seriālu filmēšanas aizkulisēs, kuras plašākas publikas acīm nav redzamas, taču Jaunās Talantu fabrikas žūrijas dalībnieks, dziedātājs Dons visai bieži "virtuvi" atspoguļo sociālajos tīklos.

Mūziķis, kurš aktīvi izmanto fotovietni Instagram, savus sekotājus aplaimo ne tikai ar dažādām fotogrāfijām no talantu šova aizkulisēm, bet arī videoklipiem.

14. oktobra koncertā viņš kustīgajā bildē iemūžinājis arī vokālo pedagogu Edgaru Kramiņu (attēlā), kurš, atsaucoties Dona aicinājumam, laipni padalījies ar viedokli, kādam jābūt īstam vīrietim.

"Vīriešiem vienmēr jābūt sagatavotiem, īpaši attiecībās ar sievietēm, jo priekšspēlei vienmēr jābūt ļoti garai, lai arī nobeigums ir īss," savu īso un divdomīgo padomu stiprā dzimuma pārstāvjiem sniedzis Kramiņš.

Šis pāris sekunžu garais video guvis lielu atsaucību no Dona fanu puses - lielākā daļa ļaužu piekrīt Kramiņa prātulai, ķiķina par viņa divdomīgo vēstījumu un pat sauc vokālo pedagogu par "spridzekli".

Ne pirmo reizi Kramiņš sabiedrības uzmanību izpelnījies tieši atklāto izteikumu un šerpās dabas dēļ - viņš savulaik nonāca diskusiju karstugunīs, veltot visai pazemojošu un skarbu kritiku Talantu fabrikas bijušajai dalībniecei Guntai Meņģelei.

Arī populārus un tautā iemīļotus mūziķus Kramiņš nebaidās kritizēt - oktobra sākumā radio BOOM FM rīta raidījumā Suņu būda viņš visai Latvijai paziņoja, ka dziedātājs Lauris Reiniks ir štancēts un viņā ir nulle personības

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!